Neler Yeni

Eski dostum tarafından satıldım...

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Arkadaşlar sa
Annemin arkadaşının oğluyla yaşıtız (İkimizde 15) ve bebekliğimizi dâhi beraber geçirmişiz.
Annemle arkadaşı dost olduğu için.
1 sene önce taşındık ve görüşememeye başladık,az önce öğrendim kötü yollara düşmüş.
Sahte kimlik,kumar,sigara,insta hesap çalma,kızlarla takılıp mâlum işi yapmak vs.
Kendisini çok severim ama o ortamı bırakamadığını söylüyor ve bir nevi beni 3-5 tane lavuğa satıyor.
Babası ne durumda olduğunu biliyor,daha dün dediğine göre 5 tane okkalı dayak yemiş.
Onu ortamdan koparmak ve beraber takılmak istiyorum,tavsiyenize ihtiyacım var diyebilirim.
Acıtasyon işe yaramıyor,umursamıyor beni.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 yıllık arkadaşım o nasıl satayım ?
İyiliğini istiyorum,ortamına daha önceden kısa süre girdim ve hemen çıktım bağımlı olmamak için,ağzıma sigara dayadılar almadım.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Düzelmez tahminimce.
Bir vücutta çok ilerlemiş bir hastalığı düşün. Artık tedavi edilmesi çok zordur, çünkü her yere yayılmıştır o hastalık.
Ve anladığım kadarıyla arkadaşında bu durumlar bayağı sıradanlaşmış.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzelmez tahminimce.
Bir vücutta çok ilerlemiş bir hastalığı düşün. Artık tedavi edilmesi çok zordur, çünkü her yere yayılmıştır o hastalık.
Ve anladığım kadarıyla arkadaşında bu durumlar bayağı sıradanlaşmış.
Her hastalığın bi tedavisi vardır.

KlausM

80+ Silver
Aynı durum benim eski yakın arkadaşımda da var aynı bu kötü yollara düştü ve ben artık onunla konuşmuyorum sana da tavsiyem konuşmayı kes çünkü hiçbir zaman değişmeyecek kendisi isteyenedek.

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
kardeş olmak için kan bağına gerekmez sen kardeşin olarak görüyorsan ve gerçekten birşeyler yapmak istiyor isen durma ama bi yere kadar uğraş sonra sal geri döner ise kabul edip etmemek sana kalmış burda sal seni kötü yola koyarlar diyen arkadaşlar var ve haklılar o yüzden sana çok uğraşma dedim ne yapabilirsin bilemem fakat ona hayatının gerçekten bu yönde olmasını isteyip istemediğini sor o yönde olmasını istiyor ise de bu b*k gibi hayatı yaşayabilirsin eyvallah çek git çok üstelemeye değmez

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Hocam bu çok meşakkatli bir iş bence cunki beyni o ortamda hormon filan salgılıyordur bağımlı filan olmuştur ama şuda varki bu kişi neden bu yola düştü ne sebebiyet verdi burayı anlarsak ozaman çözüme ulaşabiliriz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Mert Can Ergün
15 yaşındaki bir insan bunları nasıl yapıyor Sahte kimlik,kumar,sigara,insta hesap çalma,kızlarla takılıp mâlum işi yapmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,308
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom