Neler Yeni

Eski dostum tarafından satıldım...

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Öyle kişilere takılıyorsa hiç uğraşma bile. Ettiğini bulur.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar sa
Annemin arkadaşının oğluyla yaşıtız (İkimizde 15) ve bebekliğimizi dâhi beraber geçirmişiz.
Annemle arkadaşı dost olduğu için.
1 sene önce taşındık ve görüşememeye başladık,az önce öğrendim kötü yollara düşmüş.
Sahte kimlik,kumar,sigara,insta hesap çalma,kızlarla takılıp mâlum işi yapmak vs.
Kendisini çok severim ama o ortamı bırakamadığını söylüyor ve bir nevi beni 3-5 tane lavuğa satıyor.
Babası ne durumda olduğunu biliyor,daha dün dediğine göre 5 tane okkalı dayak yemiş.
Onu ortamdan koparmak ve beraber takılmak istiyorum,tavsiyenize ihtiyacım var diyebilirim.
Acıtasyon işe yaramıyor,umursamıyor beni.
Sen ona bu yoldan dön falan dersin suçlu çıkarsın. Kendisi hatasının farkına varıp pişman olsun.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Topal bir insana istediğin kadar sen toplasın de, onun topallığı geçmeyecek.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Ama zordur.
Sal bu işi demiyorum yanlış anlama.
Babadan dayak falan çok kötü. Ailesi ile konuşup bu durumda şiddet yerine onla konuşmalarını söyleyebilirsin. Dayak çözüm değil, aksine elektrikten çıkan yangını su ile söndürmeye çalışmak gibidir, daha kötü şeylere sebep olabilir (Anne ve babaya şiddet gibi)
Daha fazla ilgilensinler, bu durumlar genellikle ilgisizlikten kaynaklanır.

Şimdi neden zor dediğim kısma geleyim. Bu düzelmeyi onun kendisi de istemesi lazım. Kendisi istemezse, ne yaparsan yap hiçbir işe yaramaz.
Ekleme yapayım. Bırakmaya başladığında şuan takıldığı o ortamlar onu dışlayakcak ve işi zorlaşacak. Çok sıkıntılı bi duruma girmiş. Umarım en kısa zamanda düzelir.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Arkadaşlar sa
Annemin arkadaşının oğluyla yaşıtız (İkimizde 15) ve bebekliğimizi dâhi beraber geçirmişiz.
1 sene önce taşındık ve görüşememeye başladık,az önce öğrendim kötü yollara düşmüş.
Sahte kimlik,kumar,sigara,insta hesap çalma,kızlarla takılıp mâlum işi yapmak vs.
Kendisini çok severim ama o ortamı bırakamadığını söylüyor ve bir nevi beni 3-5 tane lavuğa satıyor.
Babası ne durumda olduğunu biliyor,daha dün dediğine göre 5 tane okkalı dayak yemiş.
Onu ortamdan koparmak ve beraber takılmak istiyorum,tavsiyenize ihtiyacım var diyebilirim.
Dostum eğer başına polislik bir olay gelip çocuk şube tarafından çocuk hapsine girerse işte o ortamı görüp o zaman akılllanır 1000 nasihat 1 musibetten iyidir derler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sa
Arkadaşın sanırım arkadsş kurbanı olmuş ortamlara girmek için yapmadığı şey kalmamış benzer durumu yaşadım sen taşınınca takılacak kimse kalmadığından serseri insanlara takılmaya başladı ve zaman zaman onlar gibi oldu dua etmekten başks bir çaren yok dostum senin ona anlattıkların ona hikaye geliyor fakat şunu bilsin ki eğer anlattıkların doğruysa 18 yaşına geldiğinde devlet onu cezaevlerine atacaktır 2 şer yıl minimum devletle oyun olmaz devlet 18 - 19 yaşında değildir.

kardeş olmak için kan bağına gerekmez sen kardeşin olarak görüyorsan ve gerçekten birşeyler yapmak istiyor isen durma ama bi yere kadar uğraş sonra sal geri döner ise kabul edip etmemek sana kalmış burda sal seni kötü yola koyarlar diyen arkadaşlar var ve haklılar o yüzden sana çok uğraşma dedim ne yapabilirsin bilemem fakat ona hayatının gerçekten bu yönde olmasını isteyip istemediğini sor o yönde olmasını istiyor ise de bu b*k gibi hayatı yaşayabilirsin eyvallah çek git çok üstelemeye değmez
Aynen öyle şiddet bile uygular ne ayak bu diye bilmişlik tarsladığını düşünür

Son düzenleme:

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar sa
Bence bırak benimde ortaokulda 3 senelik arkaşım son senede uyuşturucuya başladığını gördüm babasıda okulun hizmetlisiydi, çok kez acaba söylesem mi dedim ama vazgeçtim bana 1-2 kez teklif etti çok güzel falan dedi ben almadım ve ilişkiyi kestim hiçte arkama bakıp üzülmedim iyikide ilişkiyi kesmişim bu tiplerden hayır gelmez. Sonra lisede dostlarım oldu. Bence sende düzeltmeye çalışma bırak boşver tam ilişkiyi kesemesende arada bir hâl hatır sorarsın bunu kendi iyiliğin için yap.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tedavisi olmayan hastalıklar:
Lupus (SLE) ...
Grip. ...
Creutzfeldt - Jakob Hastalığı (CJH) ...
Diabet. ...
HIV/ AİDS. ...
Astım.

Evet memur bey bu mesaj
Bu arada ciddi ciddi ihbar etsek komik olmaz mıydı? :D

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Bu arada ciddi ciddi ihbar etsek komik olmaz mıydı? :D
Polisi arayınca diyeceğin şeyler bunlar;
+Merhaba
-Buyrun 155 Polis İmdat
+Bi adam var 21 yaşında sahte kimliği var.
-Eee ? Eşgal ver bilgi ver.
+Ne bileyim ben adamın biri diyor arkadaşım böyle diye.

Edebiliyorsan ihbar et çünkü hakediyor arkadaşım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
Diyarhan
İnsanlara haddinden fazla değer veriyorsun verme. Herkes kendi yoluna bakmalı.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Arkadaşlar sa
yanına git veya onun yoluna çık.
ve ona sitem et, eğer seni biraz önemsiyorsa nedenini sorar ve üzülmeni istemez.
aynı benim kuzende öyle, 1 yaş küçük benden daha düşmedi o yollara pek ama baya iş yapıyor o yaşta.
şimdiki gençler hızlı nedense.
HawLi olmak için her şeyi yapmaktalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,306
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom