Eski Laptobuma Win 7 Mi Win 8.1mi Win 10 mu

JustPlayer004

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Eski Laptobum var oyun fln gta san andreas anca kaldırıyor ben bu pc yi misafirliğe fln gidince gta san andreas oynamak için ve dizi izleyip tv ye görüntü aktarmak için kullanmak istiyorum sizce win 7mi win 8.1mi win 10 mu
Özellikleri:İntel Pentium B960 2.20Ghz
4Gb 1333mhz Ram
320Gb Hdd
ekran kartı intel hd graphics
işlemcim nasıl sizce oyunlarda baya kasıo :D

Windows 7 yükle, 8.1 ve 10 ağır gelir.
Düşük bir işlemci, kasması normal :)

Windows 7 yükle, 8.1 ve 10 ağır gelir.
Düşük bir işlemci, kasması normal :)
peki acaba win 7 yi nerden bulabilirim şuanda win 7 yüklü ama çakma gibi bişe kendi kendini aktifleştirdi güvenmiyorum buna microfostun sitesinde iso için kod istiyor

peki acaba win 7 yi nerden bulabilirim şuanda win 7 yüklü ama çakma gibi bişe kendi kendini aktifleştirdi güvenmiyorum buna microfostun sitesinde iso için kod istiyor
Yükleme hakkında maalesef detaylı bilgim yok. Bilgisayarların donanım kanadında ne kadar bilgiliysem yazılım kanadında da o kadar cahilimdir.

windows 10 ilk sürümlerini indirirsen daha iyi olur.benzer makina bende vardı sanırsam windows 10 1009 yani ilk sürümlerinden birini kullanıyordum.diskten ram eklediğinde ve arka plan uygulamalarını kapatıp bikaç ayar yaparsan çok rahat kullanabilirsin.

windows 10 ilk sürümlerini indirirsen daha iyi olur.benzer makina bende vardı sanırsam windows 10 1009 yani ilk sürümlerinden birini kullanıyordum.diskten ram eklediğinde ve arka plan uygulamalarını kapatıp bikaç ayar yaparsan çok rahat kullanabilirsin.
ilk sürümlerini yüklersem update alınca güncellicek ama win 8.1 nasıl olur arkadaş kasar dedi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bulabilsem win 7 kurucam ama iso için key istiyor

Yükleme hakkında maalesef detaylı bilgim yok. Bilgisayarların donanım kanadında ne kadar bilgiliysem yazılım kanadında da o kadar cahilimdir.
anladım yinede teşekkür ederim cevaplarınız için :D

Windows 7 kalsın. Kaldırmaz diğerlerini.

ilk sürümlerini yüklersem update alınca güncellicek ama win 8.1 nasıl olur arkadaş kasar dedi de

bulabilsem win 7 kurucam ama iso için key istiyor
updateye msconfigden kapatabilirsin.veya 8.1 de kurabilirsin.bende pentiumlu 800mhz 2 gb ramli kasa vardı.çok rahat kullanıyordum.bu arada tüm windows sürümlerine erişebilmek için windows ıso downloader programını kurman ve ordan ıso indirmen lazım.

bildiğiniz kaliteli iyi iso varmıdır bende kurulu olana güvenmiyorum windows sitesinden indiricektim ama kod istiyor maalesef

updateye msconfigden kapatabilirsin.veya 8.1 de kurabilirsin.bende pentiumlu 800mhz 2 gb ramli kasa vardı.çok rahat kullanıyordum.bu arada tüm windows sürümlerine erişebilmek için windows ıso downloader programını kurman ve ordan ıso indirmen lazım.
anladım teşekkür ederim en azından film fln izletsin yeter bana asıl pc var zaten masaüstü

bildiğiniz kaliteli iyi iso varmıdır bende kurulu olana güvenmiyorum windows sitesinden indiricektim ama kod istiyor maalesef

anladım teşekkür ederim en azından film fln izletsin yeter bana asıl PC var zaten masaüstü
dediğim gibi bende daha beter bi sistem vardı windows ıso downloaderdan windows 10 july 2015 yani ilk sürümünü indirip temiz kurulum yaparsan sıkıntı yaşamazsın.

ilk sürümlerini çok rahat açar hocam.

Geri