Neler Yeni

Eski sisteme windows 7 mi windows 10 mu ?

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
şuan windows 7 yüklü anlattığım gibi çok kasma donma oluyor o yüzden windows 10 a geçmeyi düşünüyorum zaten.
ayrıca acaba yeni format attığım için bu kasma donmalar normal midir daha önce bunun için bir konu açmıştım ama cevap alamamıştım
win7 de kasıyorsa win 10 yanar pc onla alakası yok format sonrası driverları güncelleyin

Meraxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Enes Deliktaş
SSD'niz yok gördüğüm kadarıyla. Windows 10 yüklemeyin. 8.1 olabilir.
SSD yok maalesef ve yakın zamanda geçebileceğimi de düşünmüyorum 8.1 sürümüne biraz önyargılıyım iyi bir sürüm müdür sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

win7 de kasıyorsa win 10 yanar pc onla alakası yok format sonrası driverları güncelleyin
dirverlar güncel ancak kasma donmalar çok oluyor (format öncesi virüslü iken bile çok daha hızlıydı bilgisayar)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
W10 gerek optimizasyon gerek güncel olarak çok daha iyi. Harddiskiniz eski bile olsa bir sorunu olmadığını taktirde kullanabilirsiniz rahatlıkla.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
SSD yok maalesef ve yakın zamanda geçebileceğimi de düşünmüyorum 8.1 sürümüne biraz önyargılıyım iyi bir sürüm müdür sizce

dirverlar güncel ancak kasma donmalar çok oluyor (format öncesi virüslü iken bile çok daha hızlıydı bilgisayar)
3 yıl kadar kullandım, çok memnundum. Windows 10 kadar iyi olmasa da bence Windows 7'den daha iyiydi.
8.0 değil ama 8.1 olacak mutlaka.

Meraxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Enes Deliktaş
optimizasyon sıkıntısı çekmem diyorsanız windows 10a geçeceğim gibi duruyor bu arada bu bilgisayar ekran kartının eski olmasından dolayı valorant kaldıramıyor diye biliyorum doğru mu

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Disk birleştirme yapmayı deneyin.

Meraxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Enes Deliktaş

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    7.9 KB · Hit: 56
Eğer SSD varsa, Windows 10. Yoksa ise Windows 8.1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Windows 10 önermem. Bileşenler low end. Yani çok eskiler. Win 7 iyi gidecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
optimizasyon sıkıntısı çekmem diyorsanız windows 10a geçeceğim gibi duruyor bu arada bu bilgisayar ekran kartının eski olmasından dolayı valorant kaldıramıyor diye biliyorum doğru mu

Sistemim şu şekilde:
- 4gb 800mhz ram
- intel core 2 quad işlemci
- ati 3870 ekran kartı
- g31s2l anakart
-350 w psu

Bu sistemde şuan windows 7 yüklü virüs girdiği için format attım ancak formattan sonra çok kasma donma olmaya başladı ve acaba windows 10 a mı geçsem diye düşündüm sizce geçmeli miyim geçersem sistem daha çok mu donma sorunu yaşar ? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim
Hocam siz beni dinleyin windows 10 yükleyin. Gerçekten rahatlarsınız. Bu sisteme w10 kurulur mu ddr2 sistem w10 kaldırır mi gibi soruları da unutun. Bu sistem w10 ile rahatlar. Eğer cidden istiyorsanız 5400rpm harddiske windows 10 kurup gosteririm size ne görmek istiyorsanız.

Meraxes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Enes Deliktaş
anladım, bir gelişme olursa ve windowsu yükseltirsem deneyimlerimi buraya yazarım iyi günler hepinize çok teşekkür ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
O ekran kartının 512mbsi ile gta 5 açmıştım eski konularımda var

anladım, bir gelişme olursa ve windowsu yükseltirsem deneyimlerimi buraya yazarım iyi günler hepinize çok
Rica ederiz hic önemli değil. Harddiske w10 kurulmaz gibi bir saçmalık olamaz. Kurulur ve kullanilirda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,046
Üyeler
165,926
Son üye
Mehmet889
Top Bottom