SATA SSD alabilirsiniz. 120 GB yeterli olur bu PC için. WD Green'e bakabilirsiniz.Merhaba samsung rv510 laptopum var ve kasmaya başladı ben de hard diski söküp ssd almak istiyorum ama bilgisayar eski olduğu için uyumlu olur mu ve takarken ekstra bir kablo vs almaya gerek var mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Peki anakarta uyumluluk sorunu olur mu bazılarında sata 3 yazıyor hangisini almalıyım ve ssd yi takarken ekstra bir kablo veya kutu vb bir şey almam gerekli miSATA SSD alabilirsiniz. 120 GB yeterli olur bu PC için. WD Green'e bakabilirsiniz.
Hayır, bir şeye gerek yok. SATA 1 ya da 2 var sizde. Sadece vaat edilen hızlardan yararlanamayacaksınız o kadar. Mesela 540/480 diyorsa siz en fazla ya 150/150 ya da 300/300 alacaksınız.Peki anakarta uyumluluk sorunu olur mu bazılarında sata 3 yazıyor hangisini almalıyım ve ssd yi takarken ekstra bir kablo veya kutu vb bir şey almam gerekli mi
Sata 3 te olur mu yaniHayır, bir şeye gerek yok. SATA 1 ya da 2 var sizde. Sadece vaat edilen hızlardan yararlanamayacaksınız o kadar. Mesela 540/480 diyorsa siz en fazla ya 150/150 ya da 300/300 alacaksınız.
Tabii ki de.Sata 3 te olur mu yani
2.5 hdd taktığın bölüme sata ssd takabilirsinMerhaba samsung rv510 laptopum var ve kasmaya başladı ben de hard diski söküp ssd almak istiyorum ama bilgisayar eski olduğu için uyumlu olur mu ve takarken ekstra bir kablo vs almaya gerek var mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz