format attım tekrar aynısını yapıyor ve güncellemeyide almıyor yüklenemedi diye bir hata veriyor süreklidirekt format at güncel sürümle bazen eski macbooklar da böyle oluyor
formatı güncel indirmen lazım direkt full güncellemeleri tam iso bulup yüklersen düzelirformat attım tekrar aynısını yapıyor ve güncellemeyide almıyor yüklenemedi diye bir hata veriyor sürekli
şimdi onu yapıyordum bakalım olacak mıformatı güncel indirmen lazım direkt full güncellemeleri tam iso bulup yüklersen düzelir
%98 olur kardomşimdi onu yapıyordum bakalım olacak mı
high sierra mac format imajı kullandım flashı seçtim şu an güncelleniyor gibi 3-4 gündür bununla uğraşıyordum net sonuç alırsam buraya yazarım halen bu sorunları yaşayan bir ton insan var.%98 olur kardom
tamamdır kardom eyw cevabını bekliyorumhigh sierra mac format imajı kullandım flashı seçtim şu an güncelleniyor gibi 3-4 gündür bununla uğraşıyordum net sonuç alırsam buraya yazarım halen bu sorunları yaşayan bir ton insan var.
Kurulumda herhangi bir sorun yok gibi, sadece biraz uzun sürecek görünüyor flash üzerinden yüklediği için eski macler ile ilgili sorun yaşayıp konuya denk gelen arkadaşlar etiketlerse edindiğim bilgileri paylaşabilirim.tamamdır kardom eyw cevabını bekliyorum