İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Sorun yoksa değistirme benimde 10 yillik modem var sorun yaşadigim halde degistirmiyorum (SORUNUM: Wifi kopmasi oluyor kabloluda sorun yok) almama sebebim adam akilli modem yok çok pahalilar hoşuma gidenler.Bundan 6 sene önce turktelekomdan internet almısdım bu modemi getirmislerdi 6 yıldır bu modemi kullanıyorum sizce degismelimiyim suan bir sorunu yok
Benim modemdede sorun yok ama 7/24 açık olduğu için çok ısınıyor eşki olduğundanmıSorun yoksa değistirme benimde 10 yillik modem var sorun yaşadigim halde degistirmiyorum (SORUNUM: Wifi kopmasi oluyor kabloluda sorun yok) almama sebebim adam akilli modem yok çok pahalilar hoşuma gidenler.
Eski olduğundan çok malzeme kalitesindenBenim modemdede sorun yok ama 7/24 açık olduğu için çok ısınıyor eşki olduğundanmı
aga değiş değiş değiş niye mi.Bundan 6 sene önce turktelekomdan internet almısdım bu modemi getirmislerdi 6 yıldır bu modemi kullanıyorum sizce degismelimiyim suan bir sorunu yok
Bana kablolu ve kablosuzda sorun cıkarmayacak fiyat performans modem önerir misinaga değiş değiş değiş niye mi.
1-cpu dayanıksızlaşmıştır. ki bu da oyun oynarken birisi wifiye girince hızı eşit dağıtamamak falan.
2-yeni vdsl-vectoring teknolojili modeme geç bence.
3-modem zaten eskimiş. zorlanacak. benimki 4 yıllık üstü arkası sarardı.
Evde 3 telefon 1 pc var 3 kisi video izlerken hız düsmüyor ve modemde sorun yok gibi ısınması dısında.aga değiş değiş değiş niye mi.
1-cpu dayanıksızlaşmıştır. ki bu da oyun oynarken birisi wifiye girince hızı eşit dağıtamamak falan.
2-yeni vdsl-vectoring teknolojili modeme geç bence.
3-modem zaten eskimiş. zorlanacak. benimki 4 yıllık üstü arkası sarardı.
her işi gören tek bir müthiş modem var.Bana kablolu ve kablosuzda sorun cıkarmayacak fiyat performans modem önerir misin
Zyxel bilmiyorum ya soğudum Asus Ac51 e falan baktım kopma sorunlari vs dediler almadim 500 TL civari abartisiz ev modemi bakiyorum wifi 6 teknolojiliher işi gören tek bir müthiş modem var.
ZyXEL Adsl,vdsl 4port Gigabit 1200mbps Vmg3625-t20a Wlan Kablosuz 2.4/5ghz Modem Dahili Anten Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ZyXEL Adsl,vdsl 4port Gigabit 1200mbps Vmg3625-t20a Wlan Kablosuz 2.4/5ghz Modem Dahili Anten yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Zyxel bilmiyorum ya soğudum Asus Ac51 e falan baktım kopma sorunlari vs dediler almadim 500 TL civari abartisiz ev modemi bakiyorum wifi 6 teknolojili
donanimarsivi.com
5ghz de kopmalar oluyor diyen var o modemde.Rehber - F/P Modem Seçme Rehberi
Hiç uzatmayacağım. Ben Alp. Yeni Rehberime Hoşgeldiniz. Bugün Nasıl Kendinize En Uygun Modemi Seçersiniz Onu Göstermeye Çalışacağım. 1-Altyapı Altyapınız Ne ise ona göre modem alın. ADSL İse ADSL/VDSL Modem alın. Ki Altyapı gelişirse Yeni modeme gerek kalmasın. Fiber ise modeme ihtiyacınız yok...donanimarsivi.com