Modelleri önemli.Bende eski PC var harf disk i ve ekran kartı olamadan 2x2 ram var Intel pentium işlemci(eski model)bide anakart 350 watt PSU ve kasa var sizce bunları ne kadar satarım parçalar sıkıntısız çalışır durumda.
300 gelirse sar hemenBende eski PC var harf disk i ve ekran kartı olamadan 2x2 ram var Intel pentium işlemci(eski model)bide anakart 350 watt PSU ve kasa var sizce bunları ne kadar satarım parçalar sıkıntısız çalışır durumda.
Modellerini öğrenip napacaksın çok merak ettim.Modelleri önemli.
Ona göre fiyat vericem hocam.Modellerini öğrenip napacaksın çok merak ettim.
Zaten kaç yıllık pc, en az 10 yaşındadır bu. Modellerinin bir önemi kalmamış ki.Ona göre fiyat vericem hocam.
Modeline göre fiyat veriliyor ya hani, ryzen (5) 1600 ve ryzen 5 5600x arasındaki fark gibi. Ama bu pc 300'ü geçmez benceModellerini öğrenip napacaksın çok merak ettim.
Hocam benimki de 13 yıllık.Zaten kaç yıllık pc, en az 10 yaşındadır bu. Modellerinin bir önemi kalmamış ki.
Sağolasın,nasıl anlatacağımı bilememiştim.Modeline göre fiyat veriliyor ya hani, ryzen (5) 1600 ve ryzen 5 5600x arasındaki fark gibi. Ama bu pc 300'ü geçmez bence
Sağolasın,nasıl anlatacağımı bilememiştim.Modeline göre fiyat veriliyor ya hani, ryzen (5) 1600 ve ryzen 5 5600x arasındaki fark gibi. Ama bu pc 300'ü geçmez bence
Benimki de 14 :d şu mining bitse de oynayıversek gari.Hocam benimki de 13 yıllık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolasın,nasıl anlatacağımı bilememiştim.
Sağolasın,nasıl anlatacağımı bilememiştim.
Sistemde 1600 ve 5600x arasındaki fark kadar uçurum yok. En vasat pentium yerine en kaliteli pentium olsa bile fiyat 50 tl oynar.Modeline göre fiyat veriliyor ya hani, ryzen (5) 1600 ve ryzen 5 5600x arasındaki fark gibi. Ama bu pc 300'ü geçmez bence
İns300 gelirse sar hemen
Zaten sistemi 2011 de almıştımBenimki de 14 :d şu mining bitse de oynayıversek gari.
Sistemde 1600 ve 5600x arasındaki fark kadar uçurum yok. En vasat pentium yerine en kaliteli pentium olsa bile fiyat 50 TL oynar.