enes.yildirim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Enes Yıldırım
Merhaba arkadaşlar 2020 Senesinde GTX 1660 Super + Ryzen 5 3500x Sistem toplamıştım Sistemde sadece 512gb normal ssd mevcut geil zenith r3 model işlemci ve kasanın detaylı temizliklerini genellikle 3 ayda bir yaparım düzenli olarak termal macun da aynı şekilde artic mx4 termal macun kullandım her zaman fakat sistemimde son senelerde bir yorgunluk hissediyorum sebebini anlamadığım şekilde fortnite da 80 90 fps ler diğer oyunlarda 80 90 fps ler genellikle üst seviyelere nadir çıkıyor eski performansını sistemin alamıyorum sebebi ne olabilir ekran kartı daha önceden hiç açılmadı herhangi bir işlem görmedi oyunlarda anlık droplar yaşamaya başlıyorum ve oyun indirirken bilgisayarı kullanamayacak seviyeye geliyor ve takılma donma başlıyor tüm input girişleri kopuyor ve aniden yeniden geliyor böyle böyle sorunlar olmaya başladı temel sebebi ne olabilir sistem eski performansı ile çalışmıyor ekran kartını açıp termal macun işlemi uygulasam çözülür mü işletim sistemi windows 10 kullanıyorum 11 e geçiş yapmadım bu tarz sorunlar var sebebi ne olabilir düşük fps değerleri anlık droplar anlık takılmalar yaşanıyor yardımcı olabilecek varmı şu bilgisayarı tekrardan canlandıralım teşekkürler herkese