Neler Yeni

Eski sevgili nasıl unutulur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete avcı
Yaklaşık 7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı her şey çok iyi giderken kızın ailesi çok katı olduğu için mesajları görmüş ardından beni engelletmişler bir sorun olup ayrılsak üzülmezdim fakat bir anda olunca garip hissettim babam ile dertleştim çok az ağladım bu kızı nasıl unuturum kızı seviyordum ilk defa birini sevdiğimi hissediyordum kızın babasına bana ne yapacaksanız yapın kızınıza bir şey yapmayın ona kızmayın vesaire demiştim sınav haftası olduğu için yeni biri ile tanışmak sanaldan ilişki yapmak veya ailesinden gizli yapmak istemiyorum sanırım bir süre sevgili yapmayacağım bu kızı nasıl unutup kendime vakit ayırabilirim sizce (yaklaşık 1-2 saat önce ayrıldık)

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Ad
Yaklaşık 7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı her şey çok iyi giderken kızın ailesi çok katı olduğu için mesajları görmüş ardından beni engelletmişler bir sorun olup ayrılsak üzülmezdim fakat bir anda olunca garip hissettim babam ile dertleştim çok az ağladım bu kızı nasıl unuturum kızı seviyordum ilk defa birini sevdiğimi hissediyordum kızın babasına bana ne yapacaksanız yapın kızınıza bir şey yapmayın ona kızmayın vesaire demiştim sınav haftası olduğu için yeni biri ile tanışmak sanaldan ilişki yapmak veya ailesinden gizli yapmak istemiyorum sanırım bir süre sevgili yapmayacağım bu kızı nasıl unutup kendime vakit ayırabilirim sizce (yaklaşık 1-2 saat önce ayrıldık)
Alzheimer ol.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
2 akşam agalarla kola-çekirdek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Keşke
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prem ile Valo atıcaz yarın hem dertleşiriz dedi olmayacak şey için üzülmenin manası yok üzülsem de geri gelemez sadece saygıdan dolayı yaklaşık 5-6 ay sevgili yapmayı düşünmüyorum hem derslerime yoğunluk veririm
çok doğru

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ
Redpill akımı vardı bi araştır :) Üzülecek bir durumda göremedim. Git sporunu yap,agalarınla takıl,oyun oyna , derslere odaklan bi dünya meşgale varken boşuna böyle şeyler düşünme

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Yiğit Yenigün
Redpill akımı vardı bi araştır :) Üzülecek bir durumda göremedim. Git sporunu yap,agalarınla takıl,oyun oyna , derslere odaklan bi dünya meşgale varken boşuna böyle şeyler düşünme
Daha 1 Gün geçmemiş biraz zaman geçsin belki uğraşmadan unutur

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Mehmetcan İvrendi
Seni bırakmayacak aranıza kimsenin giremeyeceği yeni bir aşk Bul bak mesela Ben buldum adı "League of Legends" sana'da tavsiye ederim Veya Anime kızları'da olabilir😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,270
Üyeler
163,460
Son üye
uur9
Top Bottom