Eski sevgilim yazdı tekrar ayrıldık.

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar şimdi şöyle bir dönem ben instagramdan bir kızla tanıştım baya konuştuk iyi anlaşıyoduk wp geçtik. Her şey güzeldi ikimzide birbirmizin ilkiydi aradan süre geçti ben kötü davranmaya başladım durduk yere engelledim ağlattım bunları kabul ediyorum. Bi dönem uzun bi süre engelliydi o sürede yakın arkadaşı sevgili bulmuş buna onla oldular ben ona döndüğümde pişman olmuştum ve gerçekten bişeyleri düzeltip hatalarımdan ders almayı öğrendiğimi söylicektim ama bana yeni sevgili yaptığını söylemişti ben inanmamıştım başta şaka gibi geliyodu ama onu kaybetmiştim çok tuhaf bir his sonra buna hakaret ettim ve beni engelledi ben de engelledim. Aradan tam 1 yıl geçti ve ben onu unutmuşken bana wp den nasılsın yazdı yani iki gün önce sonra aradı kapattı ben numarasını engelledim çünkü yeni telefona geçmiştim ve bumarası kayıtlı değildi herhalde saçma ***** bi dolandırıcıdır dedim bu ara çok moda. Sonra kullanıcı ismine baktım nisa yazıyo aklıka başta gelmedi ama gelir gibi oldu. Bi alaka göremeiyoduk yazması için sonra cevap verdim kimsin ? - nisa + o kim ? - boşver + tamam sonra engelledi
sms attım sen oldupunu bilmiyodum bi şey yoktur inşallah yazdı o da yok nasılsın diye merak ettim yazdı ben de wp den neden egelledin yazdım o da tavrına sinirlendim yazdı ben de sen olduğunu bilmiyodum kb numaran kayıtlı değildi yazdım sonra bi anda arim mi yazdı ben de tamam olur dedim ağırdan aldım aradı konuştuk başta ağırdan aldım ama sonra bana derdini anlattı iyi anlaşamıdığını felan ben de ona eski sevgilisi olarak akıl veremiyecğini senin sorunun gibisine getirdim sonea geçmişten laf açıldı ve ikimizde eskileri hatırladık iyi konuştuk zaman geçti 1 saat konuşmuştuk akşamına bana wp den foto attı sevgilisinden ayrılmış bana foto yoluyo ben de emin misin bak dönüşü olmaz gibi konuştum o da evet bitirdim dedi. Ben yine kendime inandıemak istemiyorum yine onla barışır ben onun sadece duygusal boşlukta ihityacını gideren biri olmak istemiyodum. O gün ayrıldı diye biliyodum ama çocuğu engellemedi sadece hislerini paylaştı bana foto yollado çovuk çok seviyo hediyler almış 1 senedir beraber ona yalvarıyo ayrılma diye ben de çocuğa üzülüyorum ama bi yandan da kız istiyo ayrılmak elimden bişey gelmiyor ertesi gün oldu sabah ayrıldığı için mutsuzdu hissediyodum 4 5 e kadar uzun aralıklı boş konuştuk napıyosun, nerdesin, eve geçtin mi, akşam ara... Sonra saat 5 de durduk yre emir ben yapamıyorum gibi mesaj attı ben de uzun uzun konuştum yazdım ona sen beni aradın ben seni aramadım, yeni ayrıldığın için yalnız kalmak istiyosun anlaıyorum arkandayım istiyosan konuşmayalım bi süre dedim o da teşekkür etti ama yine bana seninle arkadaş kalmak isterim ama eskisi gibi olmaz gibi bişeyker dedi ben de uzun uzun anlattım en son benden foto istedi değişmissin dedi sonra bildiğin eskiler gibi flörtleşmeye başladık kendimi eski halimde buldum iyi hissetiriyodu ama sanki her an elimden tekrar gidecek gibii bir his vardı bu yüzden çok bağlanmamaya çalıştım en son ayrıldığı sevgilsiyle barışmak istediğini benden özür dilediğini beni arayarak hata yaptığını söyledi ben de kendimi kullanılmıl gibi hissettim bunun ne kadar kötü bir his oldupunu açıkladım ama onun için anlamsızdı sadece ağlıyodu ***** bir kız gerçekten hem kendş hem hayatı yaptığı tabikide yanlış ama bunu düşünemiyo olması onun ***** olduğunun kanıtı çok kötü hissetirdi şimdi tekrar barıştı sanırım ben bu durumda kullanılmış oldum yoluma bakacağım bu süre zarfında eskiden ben onu kaybetmiştim ama artık o ben kaybetti ve benim için bu defter kesinlikle bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. Lanet olsun böyle işe ama ben biliyorum ki bir gün öyle güzel bir ilişkim olcak ki bunlar bana tıs gelcek çünkü ben kalbimin temizliğini biliyorum. Hatalarımdan ders almayı da biliyorum egolu biri değilim kesinlikle size bunları da anlatarak içimi dökmüş oldum arkadaşlar çok güzel bir şey içini dökmek herkese sevgiler :)

Belkide sen ona geçmişte kötü davrandığın için senden intikam almak istemiştir bilemezsin.
Durduk yere bi insanı neden engelleyip ağlatırsın anlamış değilim.

Kız hırs yapmış sana göstermelik denemiş işte bak şöyle böyle manita yaptım diye sonra yine kafası kırılmış. Kanka ya sen niye böyle çarla uğraşıyorsun bitimiş gitmiş şeye zerre açmazdım ben.

Yok agalar intikam söz konusu değil öyle bişey olsa anlarım hala beni arkadaşça veya farklı şekilde sevdiğini biliyorum ama olmuyor bana yazarak hata yaptı tabi benim ağırdan satmam gerekirdi benim de hatam bu çok saçma bir iş ayrılmışsın bitmiş sevgilin var kötü anlaşıyosan onla onunla düzeltmeye çalış veya ayrıl bunu eski sevgiline yazıp ne amaçlıyosun anlamıyorum hem bilincindeyim hem de bile bile koşarak gidiyorum yenik düştüm bazı hislerime üzdü açıkçası ama kendimle mutlu olmayı başaran biri olmaya çalışıyorum öyleyim de sayılır bununda üstesinden gelicem yanıt verenlere teşkkür ederim en azından fikrinizi belrittiniz gülenleri anlamadım :/

Kaç yaşındasınız siz? Ortaokul ilişkisi falan mı bu ne abi?
Hem kıza b*k gibi davran, hemde kızdan bir şeyler bekle, afedersin ama yok öyle dünya. Önce bi kendi karakterini tanı bence sen. Kız açıkça senin ona yaşattığının aynısını sana yaşatmak istemiş ki başarılı da olmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve muhtemelen sanal ilişki, sanaldan sevgili yapmayın abi.

Sanaldan ilişki zaten yürümez ki :D Konunun tamamını okumadım ama ilk iki cümleyi okumam yetti.

Belkide sen ona geçmişte kötü davrandığın için senden intikam almak istemiştir bilemezsin.
Durduk yere bi insanı neden engelleyip ağlatırsın anlamış değilim.
Cahillik:
Gençlik, toyluk, deneyimsizlik yüzünden işlenen kusur. (TDK 3.Anlamı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,675
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri