Eski sevgilimle alakalı bir sorun.

Sonra bir daha ararsan seni şikayet edicem dedi sonra ben bunun sesinde bi gariplik bi boğukluk duydum böyle yada başkasının sesi gibi geldi çok garipti sen kimsin dedim oda bana sen benim kim olduğumu biliyosun diyip yüzüme kapadı.

Engelle, numarasını sil...

Arkadaşlar eski sevgilimle neredeyse 2 ay olacak kadar ayrıyız. Beni engelledi doğal olarak. Onun telefonu Samsung A34 (sanırım, yüksek ihtimalle) benim ki redmi note 10 pro neyse işte ben bunu hani engeli açtı mı diye falan ararken hep 1 kere çalar sonra işte aradığını kişi meşgul veya ulaşılamıyor sinyal sesinden sonra mesaj bırakın olurdu hep böyle olurdu bende bırakırdım belki ulaşır diye. Bugün ben onun evinin önündeyken onu gördüm oda beni gördü baya yan yana falan geçtik o annesiyleydi bende telefonda konuşuyodum neyse buralar boş asıl önemli olan yer ben sesli mesaj bırakmaya devam ediyordum sonra telefon düz çalmaya başladı hani engeli kaldırmış. Sonra açtı sen kimsin dolandırıcı mısın niye sürekli arıyosun dedi bende hayır ne alaka falan dedim niye beni sürekli arıyosun dedi bende işte zaten engelledin mesajlar falan düşmüyor sana dedim engellesem bile mesajlar düşüyor dedi bende nası yani falan dedim sonra bir daha ararsan seni şikayet edicem dedi sonra ben bunun sesinde bi gariplik bi boğukluk duydum böyle yada başkasının sesi gibi geldi çok garipti sen kimsin dedim oda bana sen benim kim olduğumu biliyosun diyip yüzüme kapadı. Hala engellemedi bende bir süre aramamayı düşünüyorum. Bana sorarsanız başka arkadaşına verdi telefonu konuşma sırasında. Ona gözükmem yüksek ihtimal onu rahatsız etti. Ne yapmalıyım aramamaktan başka?

Ben Biraz Taciz Edicem Ya : :kekw:

Kral Sal Bence Bundan Sonrası Tacize Giriyor Konuşmak İstemiyorsa Arama Daha

Engelle, numarasını sil...
Halledildi çoktan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Biraz Taciz Edicem Ya : :kekw:

Kral Sal Bence Bundan Sonrası Tacize Giriyor Konuşmak İstemiyorsa Arama Daha
Büyük patladım hocam şakasız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kızla ayrılmışsınız zaten engellese nolur engellemese nolur hala ümitleniyonmu sal rahat bırak engeli açsada değişen bi şey yok
Haklısın

Daha saçma bir şey görmedim hayatımda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,775
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri