Neler Yeni

Eski sisteme oyun önerisi

furkanbos

80+
eski bi sistemim var 256mb ıntel hd grafik oyun önerileri gta sa call of duty 2 far cry 1 minecraft yüklü bu arada far cry 2 kaldırımı
Half lite serileri. Assasins creed 2 olabilir. Kaldiriyorsa. Bioshock 1 2 kaldırır galiba. İnternettr aratıp bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Günay
benim Sistemimde Çok Kötü Zar Zor lol Oynuyom En Düşük Ayarlarda 30 Fps Felan Veriyo.
Ama Düşük Sistemli oyun Önerirsem büyük ihtimal sevmiyeceksin ama undertale olabilir.
Gercekten Farklı hikayesi var . Oyun seni içine çekiyor (grafiklere aldanma).
Oyunun 1 Değil yüzlerce sonu var. Misal Bütün herkezi Oldurede bilirsin Herkezle Dost olada Bilirsin (1 tane sonun finalinde ağlamıştım resmen) Oyunda Herzaman Seni takip Eden bir çiçek var (flowey) (çok spoiler vermek istemiyorum) oyunu kişiliğine göre farklı sonlar yaptıra bilirsin misal . eğer oyunun bütün hikayesini merak edersen videolarını izleye bilirsin.
Hatta oyunun Çok Ünlü bir Soundtrackı var Adı Megalovania :

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
kli ise pubg lite olabilir yada GTA seri
eski bi sistemim var 256mb ıntel hd grafik oyun önerileri gta sa call of duty 2 far cry 1 minecraft yüklü bu arada far cry 2 kaldırımı
256 mb nvdia ekran kartı ile gta 4 oynamıştım kasma oluyodu ama çok değil gta serisinde 4 e kadar oynayabilirsin. ets 1 olabilir 18 wheels of steel haulin türkiye modlu indirebilirsin otobüs modlu tır oyunu normalde

EMİR_A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
mount blade :warband 2 gb falandı tam eski pclik yeni pclerde sarmıo

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
cs 1.6 cs 1.8 leride oynayabilirsin live for speed oyunu var yarış oyunu multiplayer seçeneğide var

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Günay
Bunun yanında Mount And Blade Warband , brawlhalla , Age of Civilizations II ,ZombsRoyale (2d battle royal) gibi

Top Bottom