Tabi kinerden kurmam gerek kısaca yardımcı olursanız sevinirim.
Mobildeyim şöyle diyeyim;nerden kurmam gerek kısaca yardımcı olursanız sevinirim.
Direkt böyle de yapabilirsin.Tabi ki
windows 10 öneririm size;
burdan indirip kurun.
Ddaha sonra setup dosyası olacak onun ile format atın
buradan da etkinleştirebilirseniz.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Eğer sorun yasarsanız tekrar yazabilir veya youtube dan windows 10 format videosu izleyebilirsiniz.
sistemimin win10 kaldıracağını sanmam, E6500 işlemci + 8gb ram var sizce kaldırır mı?Tabi ki
windows 10 öneririm size;
burdan indirip kurun.
Ddaha sonra setup dosyası olacak onun ile format atın
buradan da etkinleştirebilirseniz.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Eğer sorun yasarsanız tekrar yazabilir veya youtube dan windows 10 format videosu izleyebilirsiniz.
Kaldırır tabi ki sorun yaşamazsınız.sistemin win10 kaldıracağını sanmam, E6500 işlemci + 8gb ram var sizce kaldırır mı?
anladım peki bu işlemi yaparken direkt bilgisayara kurabilirim değil mi? flash kullanmam gerekiyormu illaki, ayrıca hdd deki fotoğrafların vs silinmesini istemiyorum.Kaldırır tabi ki sorun yaşamazsınız.
Setup aracılıgı ile kurabilirsiniz. Sonucta bilgisayar aktif olarak açık bir sorunu yok.anladım peki bu işlemi yaparken direkt bilgisayara kurabilirim değil mi? flash kullanmam gerekiyormu illaki, ayrıca hdd deki fotoğrafların vs silinmesini istemiyorum.
Setup aracılıgı ile kurabilirsiniz. Sonucta bilgisayar aktif olarak açık bir sorunu yok.
Hdd vs silinmesini istemiyorsaniz bu adımları yapın;
Alıntıyı görüntüle
bu kısma geldiginde alttakine DEĞİL ÜSTTEKİNE BAS(fotoyu internetten aldm)
Setup aracılıgı ile kurabilirsiniz. Sonucta bilgisayar aktif olarak açık bir sorunu yok.
Hdd vs silinmesini istemiyorsaniz bu adımları yapın;
Alıntıyı görüntüle
bu kısma geldiginde alttakine DEĞİL ÜSTTEKİNE BAS(fotoyu internetten aldm)