Kurumadığından emin misin?2020-2021 gibi almış olduğum mx4 ü buldum.
Termal yenileyeceğim. Kullansam performansı etkiler mi?
Kurumadığından emin misin?
Çok rahat sıvanıyor. Kuruluk yok.Hiç açıldı mı ? Gerçi bu da soru mu. Büyük ihtimalle bozulmuş olabilir o macun. Hala gideri varsa uygulayacağın yerdeki macun kup kuruysa iş yapar.
Evet, kullanabilirsin o zaman.Kurumamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç açılmamış.
Çok rahat sıvanıyor. Kuruluk yok.
Hocam termal macunun içeriğinden dolayı sağlığa zararlı diye biliyorum elinle dokunma istersenKurumamış
Hiç açılmamış.
Çok rahat sıvanıyor. Kuruluk yok.
Bi gıdım termalden öleceksek zaten yaşamayalım.Hocam termal macunun içeriğinden dolayı sağlığa zararlı diye biliyorum elinle dokunma istersen
benimde 2022 de alma mx4 macunum var senede 1 kez fln nadir kullanıyorum kuruluk yok bende senin gibi düşünüyordum acaba özelliğini fln kaybeder mi diye de hala akışkan2020-2021 gibi almış olduğum mx4 ü buldum.
Termal yenileyeceğim. Kullansam performansı etkiler mi?
Deneyip söylerim değişicem birazdan.benimde 2022 de alma mx4 macunum var senede 1 kez fln nadir kullanıyorum kuruluk yok bende senin gibi düşünüyordum acaba özelliğini fln kaybeder mi diye de hala akışkan
okey sagolasın kralDeneyip söylerim değişicem birazdan.
Ucundaki kapak çok sert olduğu için ağzımla açmaya çalışmıştım. Sonra garip bir tat geldi. Yıkamakla uğraştım biraz. Hala hayattayım.Hocam termal macunun içeriğinden dolayı sağlığa zararlı diye biliyorum elinle dokunma istersen
Yuttun mu tükürdün mü hemen. Sıcaklık değerlerin nasıl hocamUcundaki kapak çok sert olduğu için ağzımla açmaya çalışmıştım. Sonra garip bir tat geldi. Yıkamakla uğraştım biraz. Hala hayattayım.![]()
İnşallah yutmamışımdır.Yuttun mu tükürdün mü hemen. Sıcaklık değerlerin nasıl hocam![]()