SemihOğuzhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Regedit'ten anlaşılmaz. Sata girişi varsa, kullanırsınız.bu anakarta James Donkey SSD uyumlu olur mu yardımcı olurmusunuz lütfen
Uyumlu ve anakart Intel inse UEFI var demektir.bu anakarta James Donkey SSD uyumlu olur mu yardımcı olurmusunuz lütfen
H55 chipsette UEFI desteği yok ki?Uyumlu ve anakart Intel inse UEFI var demektir.
Bu konuda bilgin yok anlaşıldı. G41 de bile UEFI var.H55 chipsette UEFI desteği yok ki?
Bir daha kulaktan dolma bilgilerle UEFI hakkında yönlendirme yapma.H55 chipsette UEFI desteği yok ki?
Tamam kardeşim ben kendi bilgim kadarıyla böyle bir şeyi söylemiştim. Şimdi LGA775'li bir anakarta UEFI Windows 10 kurduğunun videosunu at tamamiyle inanayımBir daha kulaktan dolma bilgilerle UEFI hakkında yönlendirme yapma.
O Gigabyte anakartın BIOS u kardeşim:Tamam kardeşim ben kendi bilgim kadarıyla böyle bir şeyi söylemiştim. Şimdi LGA775'li bir anakarta UEFI Windows 10 kurduğunun videosunu at tamamiyle inanayım.
Dostum UEFI desteklediği ile ilgili bir bilgi getir bana öyle inanayım, burada "UEFI Destekliyor." yazmıyor. Daha detaylı bir kaynak göster bana lütfen.O Gigabyte anakartın BIOS u kardeşim:
Alıntıyı görüntüle
Kardeşim görmüyor musun orada EFI yazıyor. Bari bilmiyorsan yanda info kısmında anlatıyor işte. O ile benim dediğim Gigabyte aynı BIOS a sahip. Gigabyte Hybrid EFI yaz çıkar. Award Modular BIOS tabanlı gördüğün gibi.Dostum UEFI desteklediği ile ilgili bir bilgi getir bana öyle inanayım, burada "UEFI Destekliyor." yazmıyor. Daha detaylı bir kaynak göster bana lütfen.
Dostum UEFI desteklediği ile ilgili bir bilgi getir bana öyle inanayım, burada "UEFI Destekliyor." yazmıyor. Daha detaylı bir kaynak göster bana lütfen.
Dostum bana laf ediyorsun da daha EFI ile UEFI'nin farklı şeyler olmadığını bilmiyorsun, bunu tamamen bilgi amaçlı söylüyorum herhangi bir aşağılama için demiyorum. En eski anakarta da bakın BIOS'unda "EFI" yazısını göreceksiniz, bu mantıkla ilk çıkan Intel 486'ların da UEFI desteğine sahip olması gerekiyor. Ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var.Kardeşim görmüyor musun orada EFI yazıyor. Bari bilmiyorsan yanda info kısmında anlatıyor işte. O ile benim dediğim Gigabyte aynı BIOS a sahip. Gigabyte Hybrid EFI yaz çıkar. Award Modular BIOS tabanlı gördüğün gibi.
Dostum EFI UEFI aynı şey. Hem 2001 de kullanıldı 98 de çıksada. Birazcık Wikipedia okusaydın dediklerimi görürdün Technopat izleyip gelmeyin.Dostum bana laf ediyorsun da daha EFI ile UEFI'nin farklı şeyler olmadığını bilmiyorsun, bunu tamamen bilgi amaçlı söylüyorum herhangi bir aşağılama için demiyorum. En eski anakarta da bakın BIOS'unda "EFI" yazısını göreceksiniz, bu mantıkla ilk çıkan Intel 486'ların da UEFI desteğine sahip olması gerekiyor. Ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var.
Sen farklı diyorsun fakat UEFI 2.0 ile EFI 1.10 aynı özelliklere sahip. UEFI 2.0 ın release notlarına bakarsan EFI 1.10 ile aynı ibaresi bulursun. Ben HM65 de UEFI kullanan biriyim ve sürümü UEFI 2.0.Dostum bana laf ediyorsun da daha EFI ile UEFI'nin farklı şeyler olmadığını bilmiyorsun, bunu tamamen bilgi amaçlı söylüyorum herhangi bir aşağılama için demiyorum. En eski anakarta da bakın BIOS'unda "EFI" yazısını göreceksiniz, bu mantıkla ilk çıkan Intel 486'ların da UEFI desteğine sahip olması gerekiyor. Ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var.
Elimde UEFI ye sahip XP IA64 ISO su var. İçinde IA64LDR.EFI adında Boot Manager'ın dosyası var.Dostum bana laf ediyorsun da daha EFI ile UEFI'nin farklı şeyler olmadığını bilmiyorsun, bunu tamamen bilgi amaçlı söylüyorum herhangi bir aşağılama için demiyorum. En eski anakarta da bakın BIOS'unda "EFI" yazısını göreceksiniz, bu mantıkla ilk çıkan Intel 486'ların da UEFI desteğine sahip olması gerekiyor. Ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var.
Hem neden her şeyin ismi "EFI"? Neden .EFI dosya türü? Neden EFI System Partition? Neden EFI Shell?Dostum bana laf ediyorsun da daha EFI ile UEFI'nin farklı şeyler olmadığını bilmiyorsun, bunu tamamen bilgi amaçlı söylüyorum herhangi bir aşağılama için demiyorum. En eski anakarta da bakın BIOS'unda "EFI" yazısını göreceksiniz, bu mantıkla ilk çıkan Intel 486'ların da UEFI desteğine sahip olması gerekiyor. Ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var.