eski usül anakart ssd uyumu

Reaksiyon skoru
5
bu anakarta James Donkey ssd uyumlu olur mu yardımcı olurmusunuz lütfen

Ekler

• ssd.webp
    ssd.webp
    136 KB · Hit: 83
  • Ekran Görüntüsü (16).webp
    Ekran Görüntüsü (16).webp
    159.2 KB · Hit: 81
H55 chipsette UEFI desteği yok ki?
Bu konuda bilgin yok anlaşıldı. G41 de bile UEFI var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20200510-025018_Samsung Internet.webp

Screenshot_20200510-024603_Samsung Internet.webp

H55 chipsette UEFI desteği yok ki?
Bir daha kulaktan dolma bilgilerle UEFI hakkında yönlendirme yapma.

Intel DP35DP LGA 775 de de var. Aslında Intel in bütün LGA775 lerinde mevcut.

@intel pentium

Son düzenleme:
Bir daha kulaktan dolma bilgilerle UEFI hakkında yönlendirme yapma.
Tamam kardeşim ben kendi bilgim kadarıyla böyle bir şeyi söylemiştim. Şimdi LGA775'li bir anakarta UEFI Windows 10 kurduğunun videosunu at tamamiyle inanayım :D.

Dostum UEFI desteklediği ile ilgili bir bilgi getir bana öyle inanayım, burada "UEFI Destekliyor." yazmıyor. Daha detaylı bir kaynak göster bana lütfen.
Kardeşim görmüyor musun orada EFI yazıyor. Bari bilmiyorsan yanda info kısmında anlatıyor işte. O ile benim dediğim Gigabyte aynı BIOS a sahip. Gigabyte Hybrid EFI yaz çıkar. Award Modular BIOS tabanlı gördüğün gibi.

Dostum UEFI desteklediği ile ilgili bir bilgi getir bana öyle inanayım, burada "UEFI Destekliyor." yazmıyor. Daha detaylı bir kaynak göster bana lütfen.
Screenshot_20200510-112603_Samsung Internet.webp

Kardeşim görmüyor musun orada EFI yazıyor. Bari bilmiyorsan yanda info kısmında anlatıyor işte. O ile benim dediğim Gigabyte aynı BIOS a sahip. Gigabyte Hybrid EFI yaz çıkar. Award Modular BIOS tabanlı gördüğün gibi.
Dostum bana laf ediyorsun da daha EFI ile UEFI'nin farklı şeyler olmadığını bilmiyorsun, bunu tamamen bilgi amaçlı söylüyorum herhangi bir aşağılama için demiyorum. En eski anakarta da bakın BIOS'unda "EFI" yazısını göreceksiniz, bu mantıkla ilk çıkan Intel 486'ların da UEFI desteğine sahip olması gerekiyor. Ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var.

Dostum bana laf ediyorsun da daha EFI ile UEFI'nin farklı şeyler olmadığını bilmiyorsun, bunu tamamen bilgi amaçlı söylüyorum herhangi bir aşağılama için demiyorum. En eski anakarta da bakın BIOS'unda "EFI" yazısını göreceksiniz, bu mantıkla ilk çıkan Intel 486'ların da UEFI desteğine sahip olması gerekiyor. Ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var.
Dostum EFI UEFI aynı şey. Hem 2001 de kullanıldı 98 de çıksada. Birazcık Wikipedia okusaydın dediklerimi görürdün Technopat izleyip gelmeyin.

Sen farklı diyorsun fakat UEFI 2.0 ile EFI 1.10 aynı özelliklere sahip. UEFI 2.0 ın release notlarına bakarsan EFI 1.10 ile aynı ibaresi bulursun. Ben HM65 de UEFI kullanan biriyim ve sürümü UEFI 2.0.

Elimde UEFI ye sahip XP IA64 ISO su var. İçinde IA64LDR.EFI adında Boot Manager'ın dosyası var.

Hem neden her şeyin ismi "EFI"? Neden .EFI dosya türü? Neden EFI System Partition? Neden EFI Shell?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,448
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri