ASUS Prime B650M-R anakarta R7 7800x3D işlemci takılabilir mi?

Eyw hocam teşekkürler tüm gündür şunu arastiriyodum. Sistemin yazın sıcaklıkları ne durumda benimki de cok benzer olacak muhtmeln
1080p monitor kullanıyorum, işlemci sıcaklığım 75'i geçmiyor. Yazın bir problem olmadı.

Hocam ramler sikinti yaratiyomus herhalde de gemini ve gpt ye sordum ilk açılışta biraz beklemen lazim normal falan dedi de parca aprca aliyorum sistemi artik tamamlaninca göreceğiz. Bide islemci icin mosfet yeterli mi diye merak etmistim herhalde uzun zmaandir kullaniyosun sıkıntı cikarmadi galiba
yok hocam yeni başladım kullanmaya işlemciyi de ben olsam o anakartı kullanmazdım ya msi b650 gaming plus wifi aldım ben 9 taksite 8k ya

yok hocam yeni başladım kullanmaya işlemciyi de ben olsam o anakartı kullanmazdım ya msi b650 gaming plus wifi aldım ben 9 taksite 8k ya
Hocam anakart elimde var simdi onu satip ekstra masrafa gerek var mi ya 0 performans artışı icin sadece ısı bakımından avantaji olacak benim icin muhtmeln. 32 gb dan fazla da ram takmam %99. Bide kasam matx onun icin matx versiyonunu alicam alirsam. Wifi kullanmayi dusunmuyorum ethernet cekecegim. Bluetooth icinde 5.4 asusun usb si var her ne kadar pcie karti kadar olmasada yeterli olacagini düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anakart elimde var simdi onu satip ekstra masrafa gerek var mi ya 0 performans artışı icin sadece ısı bakımından avantaji olacak benim icin muhtmeln. 32 gb dan fazla da ram takmam %99. Bide kasam matx onun icin matx versiyonunu alicam alirsam. Wifi kullanmayi dusunmuyorum ethernet cekecegim. Bluetooth icinde 5.4 asusun usb si var her ne kadar pcie karti kadar olmasada yeterli olacagini düşünüyor
He bide rami mi yeni başladın kullanmaya anlamadım. Bide zaten ramler o anaakrtta sorun yapıyormuş sanirim. Artik yaza kadar anca toplamış olurum. O zaman deneyip göreceğim

Hocam anakart elimde var simdi onu satip ekstra masrafa gerek var mi ya 0 performans artışı icin sadece ısı bakımından avantaji olacak benim icin muhtmeln. 32 gb dan fazla da ram takmam %99. Bide kasam matx onun icin matx versiyonunu alicam alirsam. Wifi kullanmayi dusunmuyorum ethernet cekecegim. Bluetooth icinde 5.4 asusun usb si var her ne kadar pcie karti kadar olmasada yeterli olacagini düşünüyorum.
işlemci yükseltmeyeceksen gerek yok

sıcaklıklara etkisi olur gbime geliyor bi sorun olmaz elbette

Daha yeni bi arkadaşım aynı anakartta r7 7800x3d ve 5070 kombosunu kullanmaya başladı şahsen ben tek tek toplasam
Tercih etmem hazır sistemdi.

Daha yeni bi arkadaşım aynı anakartta r7 7800x3d ve 5070 kombosunu kullanmaya başladı şahsen ben tek tek toplasam
Tercih etmem hazır sistemdi.
Ya benim suçum ztn anakartalr hakkinda tek bilgim performansa etki etmedikleri sonradan diğer seyelri öğrendim ogrendigimde de cok gecti anakarti almıştım. Anakarti bundan aldim diye de sogutuculu 990 pro aldim bakalim bütçe artarsa satip degisirim anakarti bi 6-8 yil bu pc yi kullanirim gibi.

Ya benim suçum ztn anakartalr hakkinda tek bilgim performansa etki etmedikleri sonradan diğer seyelri öğrendim ogrendigimde de cok gecti anakarti almıştım. Anakarti bundan aldim diye de sogutuculu 990 pro aldim bakalim bütçe artarsa satip degisirim anakarti bi 6-8 yil bu pc yi kullanirim gibi.
Şu an alinmayan bi islemci, soğutucu ve psu kaldi zaten. 9070 xt aldik islemciyi de 7800x3d düşünüyorum

7800x3d takabilirsin sorun yok

Geri