Neler Yeni

Yardım Eski windows kurulu m2 yi çıkartıp yerine yenisini takmak istiyorum

EmreCliik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
...
(Ana kartım B450M S2H , 1 adet m2 yuvası var ) Şuan da bilgisayarımda kingstonun m2 si mevcut ve windows bu m2 de kurulu yeni kioxia m2 aldım (format flashını ayarladım) kingstonu çıkartıp yerine kioxia yı takıp bilgisayarı tekrar çalıştırıp bilgisyarı formatlayabilir miyim bilgisayar açılır mı nasıl bi durumla karşılaşıcağımı bilmiyorum ne yapmam gerek gerekiyor

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kioxia'yı takıp Windows'u bir daha kurarsan zaten formatlanmış olacak. Eğer HDD veya yüksek boyutlu taşınabilir diskin varsa bazı şeyleri kopyalayabilirsin, bazı dosyalarınla tekrar uğraşmamak için.

EmreCliik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kioxia'yı takıp Windows'u bir daha kurarsan zaten formatlanmış olacak. Eğer HDD veya yüksek boyutlu taşınabilir diskin varsa bazı şeyleri kopyalayabilirsin, bazı dosyalarınla tekrar uğraşmamak için.
windows kingstona bağlı ya aga nasıl bişey çıkıcak karşıma onu bilemedim ama deidğine göre bir şekilde olucaktır karşıma çıkar ekran herhalde

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Sefer
windows kingstona bağlı ya aga nasıl bişey çıkıcak karşıma onu bilemedim ama deidğine göre bir şekilde olucaktır karşıma çıkar ekran herhalde
Hocam boot menüsüne gir, bilgisayara taktığın format usb'sini o ekrandayken seç, sonra devam et kurulum başlıyor. Tabi bu işlemden önce kioxia'yı takman lazım.

EmreCliik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
...
Hocam boot menüsüne gir, bilgisayara taktığın format usb'sini o ekrandayken seç, sonra devam et kurulum başlıyor. Tabi bu işlemden önce kioxia'yı takman lazım.
yaptım hocam çok teşekkür ederim genel olarak driverları güncelleyebiliceğim bi uygulama var mı acaba

oEnesQlf

80+ Silver
yaptım hocam çok teşekkür ederim genel olarak driverları güncelleyebiliceğim bi uygulama var mı acaba
O tarz uygulamaları kullanma, ekran kartını amd nin sitesinden indir başka driver gerekirse onuda resmi siteden indir

EmreCliik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
...
Top Bottom