Neler Yeni

Eskiden ingilizce bilmeyip geliştirenler bir bakabilir mi?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
arkadaşlar lütfen tavsiye verin sizce nasıl gelişir az buz var ama gelişmeli

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
lise 2'ye kadar hiçbisey bilmiyodum yazın youtubeden videolarını izledim şuan ciddi gelişme var

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
IELTS sınavından c1 biri almış olarak söylüyorum grammer'den ziyade kelime'ye ağırlık ver mümkünse de basitten grammer öğrenmeye başla konuşmaya çalış oyunlarda yabancılarla film dizi her ne izliyorsan ingilizce altyazı sonra altyazısız izle
Mesaj otomatik birleştirildi:

araştırmak istediğin bir konu mu oldu türkçe değil ingilizce aramaya çalış, bol bol makale ve yazı oku

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
IELTS sınavından c1 biri almış olarak söylüyorum grammer'den ziyade kelime'ye ağırlık ver mümkünse de basitten grammer öğrenmeye başla konuşmaya çalış oyunlarda yabancılarla film dizi her ne izliyorsan ingilizce altyazı sonra altyazısız izle
Mesaj otomatik birleştirildi:

araştırmak istediğin bir konu mu oldu türkçe değil ingilizce aramaya çalış, bol bol makale ve yazı oku
ne kadar sürede bu seviyeye ulaştın benimde şuan hedefim 6.5-7 bandına ulaşabilmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
ortaokula geçtiğim zaman ingilizce oyun videoları izlemeye ve ingizlce oyunları okuyarak oynamaya başladım öyle geliştirdim ben

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam bu konuda çok güzel rehberleri var bir dünya kaynak var. Ben kendi tecrübelerimş aktarayım size en iyisi. Bölümüm %100 ingilizce gerçekten ingilizce derslerler kaynaklar vs. Textbook ve makaleleri ingilizce okuyorum zaten türkçe yok olsa da okumazdım. Okuma çok çabuk gelişiyor zaten. Ben hem sevdiğim hem ihtiyacım olan şeyleri okuduğumdan daha da bir kolay oldu açıkcası. Onun haricinde ben tam bir çizgi film anime animasyon tutkunuyum. Bu türlerde de dil biraz hafif oluyor ıngilizce alt yazılı alt yazısız izlemeye çok müsait. konuşma harici skiller çok rahat b2 seviyesine taşınıyor zamanla. Konuşma konusunda kendinizi kaydetmek veya pratik yapmak dışında yapabileceğn pek fazla şey yok maalesef. WaT veya turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği lokasyonlarda çalışmak gerçekten sizi seviye olarak uçurur. Aklıma şuan pek fazla bir şey gelmedi. Ben dahil nerdeyse herkes bu işin sırrının kelime kalıp öğrenmek olduğunu düşünüyor. Öğrenmek derken deftere yazıp anlamını karşısına yazmak değil. Okuyabilmek duyunca anlayabilmek cümlede kullanabilmek. Bu işe vakit ayırırsanız çok rahat geliştirirsiniz bence. Kendi adıma konuşayım şuan ingilizce roman okuyabiliyor olmam lazımdı ama çalışmıyorum tembelliğimden. Açıyorum 1-2 sayfa bakıyorum zorlanıyorum 😅. Bu işi üst seviyeye çıkartmak cidden çok zorluyor beni c1 seviyesi gözümde büyüyor. Onun haricinde konuşmam A1 diyebilirim 😆. Koskoca 3-4 ay boyunfa sadece çalıştığım kafeye gelen turistlerle iletişim kurdum başka hiçbir şey yapmadım 😄.

Megan

80+ Silver
Youtubeden özer kirazın 100 videoluk eğitimi var onunla grammeri geliştir. Dizi film izleyerek kelime ve listeningi geliştirebilirsin. Bol bol yeni kelimeler öğren kelime çok önemli

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Şahsen adımı söylemek dışında hiçbir şey bilmiyodum neredeyse okulda öğrendiğim ile daha sonra önce cs sonra valo oynayarak insanlarla konuşarak yeri geldiğinde söverken yeri geldiğinde komut veya rakip bilgisi vs verirken ister istemez gelişiyor 2. ekranda çeviriyi açık tutup söylemem gereken cümleyi bilmiyosam yazıp ingilizcesini söylüyordum hem rakibini anlamaya çalışırken hem konuşurken gelişiyorsun ister istemez bunu yaparken eğlendiğin için de hiç ders çalışıyormuş gibi canın sıkılmıyor
Bir de dizi izlerken olabildiğince altyazıyı okurken kelimeleri duymaya çalış hani bu cümleyi türkçe okudum ama hangi cümlenin türkçesi bu gibi otomatiğe bağladığında baya etkisi oluyor ingilizcene bi yandan da doğru cümle kurmayı öğreniyosun bilinç altında

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ne kadar sürede bu seviyeye ulaştın benimde şuan hedefim 6.5-7 bandına ulaşabilmek.
tek seferde çalışmadan 7.5 aldım, tek yaptığım şey düzgün ingilizce eğitimi olan bir okula gitmekti

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
How I Met Your Mother ve ona bezer dizileri izle gelişiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular