lise 2'ye kadar hiçbisey bilmiyodum yazın youtubeden videolarını izledim şuan ciddi gelişme vararkadaşlar lütfen tavsiye verin sizce nasıl gelişir az buz var ama gelişmeli
nasıl videolarlise 2'ye kadar hiçbisey bilmiyodum yazın youtubeden videolarını izledim şuan ciddi gelişme var
ne kadar sürede bu seviyeye ulaştın benimde şuan hedefim 6.5-7 bandına ulaşabilmek.IELTS sınavından c1 biri almış olarak söylüyorum grammer'den ziyade kelime'ye ağırlık ver mümkünse de basitten grammer öğrenmeye başla konuşmaya çalış oyunlarda yabancılarla film dizi her ne izliyorsan ingilizce altyazı sonra altyazısız izle
Mesaj otomatik birleştirildi:
araştırmak istediğin bir konu mu oldu türkçe değil ingilizce aramaya çalış, bol bol makale ve yazı oku
ortaokula geçtiğim zaman ingilizce oyun videoları izlemeye ve ingizlce oyunları okuyarak oynamaya başladım öyle geliştirdim benarkadaşlar lütfen tavsiye verin sizce nasıl gelişir az buz var ama gelişmeli
Youtubeden özer kirazın 100 videoluk eğitimi var onunla grammeri geliştir. Dizi film izleyerek kelime ve listeningi geliştirebilirsin. Bol bol yeni kelimeler öğren kelime çok önemliarkadaşlar lütfen tavsiye verin sizce nasıl gelişir az buz var ama gelişmeli
tek seferde çalışmadan 7.5 aldım, tek yaptığım şey düzgün ingilizce eğitimi olan bir okula gitmektine kadar sürede bu seviyeye ulaştın benimde şuan hedefim 6.5-7 bandına ulaşabilmek.
ben ilk deneme olarak bi kursta sınava girmiştim zaten 4.5 bandındaydım sonra 3.5 ay kurs ve kendi çalışmamla 7.0 aldımne kadar sürede bu seviyeye ulaştın benimde şuan hedefim 6.5-7 bandına ulaşabilmek.