Neler Yeni

Yardım Eskiden oynadığım 2 oyunu arıyorum

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. eskiden oynadığım iki oyunu arıyorum.
İlkinin ne ismini ne cismini hatırlarım; sadece görevden bir kısmı var aklımda: Gece vakti bir limana gizli giriyorduk. Başlangıcında kitli bir kapı ve kamera vardı. Kameraya ateş ediyorduk, kilide ateş edip açıyorduk kapıyı.

İkinci tarayıcıdandı. Sanalika, club penguin tarzı bişeydi. Kendi avatarını oluşturuyordun, haber yazılan kısımları vardı, animasyon yapabildğin bir kısmı vardı.

Yaşlandıkça da unutmuşuz, bakalım buradaki oldlar hatırlar mı bunları. Şimdiden teşekkürler...

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ikinci oyun habbo veya msp olmasın?
yok kanka onları hatırlıyorum. Daha böyle yerel bişeydi çok parlamamıştır bu ikisi kadar. South park karakterlerine benziyodu oluşturduğun avatar. Onu da ne halde, battı mı duruyor mu bakmak için soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlkini de babamla oynamıştık zamanında. Bitiremediğimden ukte kaldı içimde

Kara*

80+ Silver
yok kanka onları hatırlıyorum. Daha böyle yerel bişeydi çok parlamamıştır bu ikisi kadar. South park karakterlerine benziyodu oluşturduğun avatar. Onu da ne halde, battı mı duruyor mu bakmak için soruyorum.

İlkini de babamla oynamıştık zamanında. Bitiremediğimden ukte kaldı içimde
Acaba Psikopat Senaryolar olmasın?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acaba Psikopat Senaryolar olmasın?
yok yok o değil ya. Sanalika tarzı. Çok zor bulmak onu, ondan ümitli değilim de bilen ya çıkarsa diye geldim. Üyelik oluşturuyodun giriyodun club penguin tarzı yapıdaydı. İlki de eski bir oyun 3d, ama baya eskiydi. Asıl önemli olan o benim için.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
İlkinin ne ismini ne cismini hatırlarım; sadece görevden bir kısmı var aklımda: Gece vakti bir limana gizli giriyorduk. Başlangıcında kitli bir kapı ve kamera vardı. Kameraya ateş ediyorduk, kilide ateş edip açıyorduk kapıyı.

İkinci tarayıcıdandı. Sanalika, club penguin tarzı bişeydi. Kendi avatarını oluşturuyordun, haber yazılan kısımları vardı, animasyon yapabildğin bir kısmı vardı.

Yaşlandıkça da unutmuşuz, bakalım buradaki oldlar hatırlar mı bunları. Şimdiden teşekkürler...
ilk oyun benimde ilgimi çekti şimdi bulursanız etiketler misiniz?

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cihan Mert Karagöz
İkinci Stardoll değil dimi

PROVED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet

1. oyun gizlilik altyapısı barındırdığı için splinter cell diye tahmin ediyorum
2. oyun avataria olarak tahminde bulunmak istiyorum.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
1. oyun gizlilik altyapısı barındırdığı için splinter cell diye tahmin ediyorum
2. oyun avataria olarak tahminde bulunmak istiyorum.
1 i bende düşündüm sonrasında splinter cell mi diye baktım da, fps shooter bir oyundu hocam gizli ilerlemeli sanırsam. Tek hatırladığım kısım yukarıda yazdığım kadarıyla. Baya da eski grafikli bir oyun.

2 - Çocuklar içindi hocam. Bu biraz daha genç işi. Sıfır detay hatırlıyorum ama.

PROVED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet
1 i bende düşündüm sonrasında splinter cell mi diye baktım da, fps shooter bir oyundu hocam gizli ilerlemeli sanırsam. Tek hatırladığım kısım yukarıda yazdığım kadarıyla. Baya da eski grafikli bir oyun.

2 - Çocuklar içindi hocam. Bu biraz daha genç işi. Sıfır detay hatırlıyorum ama.
1.oyunun metro serisinden veya payday olma ihtimali nedir hocam,hani başka fps shooter gizlilik bilmiyorum malesef.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
1.oyunun metro serisinden veya payday olma ihtimali nedir hocam,hani başka fps shooter gizlilik bilmiyorum malesef.
0 hocam maalesef. Baya eski bir oyun onlara göre de. 2008 de falan oynamışımdır en erken, o zamanlardaki oyun erişim zorluğunu düşünerek en iyi ihtimal 1990-2008 arası bir oyun diye sallayabilirim anca. ama grafiklerde 90'ların 3d si değil. 2000 küsürlere çekebiliriz. Zaman konusunda da yanılmış olabilirim, çok eskiden beri içime oturan bir oyun çünkü. Sanki bir ajan falandı karakter o yüzden gizlilik oyunuydu sanırsam.

0 hocam maalesef. Baya eski bir oyun onlara göre de. 2008 de falan oynamışımdır en erken, o zamanlardaki oyun erişim zorluğunu düşünerek en iyi ihtimal 1990-2008 arası bir oyun diye sallayabilirim anca. ama grafiklerde 90'ların 3d si değil. 2000 küsürlere çekebiliriz. Zaman konusunda da yanılmış olabilirim, çok eskiden beri içime oturan bir oyun çünkü. Sanki bir ajan falandı karakter o yüzden gizlilik oyunuydu sanırsam.
*baştaki sıfır, o değil maalesef.

Top Bottom