Neler Yeni

Eskişehirdeki olay hakkında

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan
Ekipmanları nereden buldu acaba
ayakkabı flodan,yelek butik gibi bir yerden alınmış eğer öyle değilse av malzemeri satan bir mağazanın en ucuz yeleği balta yine çok ucuz bir balta bıçakta bulunur kaskta oyuncak gibi duruyor öyle değilsede en ucuz airsoft kaskı

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Breivik özentisi.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Mehmet
Reşit yaşı 21 olmalı, günümüzde 18 yaş ergenin teki sayılıyor eskisi gibi olgunluk yok. Bu çocuk gibi çok insan tanıdım bu arkadaş sadece bunların bir tık üstü.

Yavaşdan ABD ye dönüyoruz halk cahilleşiyor devlet otorite kazanıyor.
Devlet ABD gibi özgürlükçü olsa ve alım gücü iyi olsa tamam

The Semih

80+ Gold
Devlet ABD gibi özgürlükçü olsa ve alım gücü iyi olsa tamam
Sözde özgürlükçü diyelim biz ona, bu maskeli çocuk amerikada yapsaydı bunu polisler delik deşik ederdi, türkiyede yaşama hakkı veriyoruz çocuk hapise gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet Yaman
Videoyu izledim, cami avlusunda oturan yaşlı dayılara bıçak sallıyor. Bir kişinin öldüğü haberi de gördüm ne kadar doğru bilemem. Elemanın yayınladığı pdfteki notlar ne kadar velet zihniyetli bir psikopat olduğunu kanıtlıyor. İdam edilmeli veya ağır bır sekilde dayak atılmalı aklı başına getirilmeli. Şeytan kılıklı o çocuğu seni

Düzeltiyorum bunun yanlışlıkla psikopatlıkla alakası yok. Bu çocuğun kinci olduğuna eminim karın ağrısı var açığın
Nazi sembollü ambleminde yazan 4 slogan şudur
Tengri/turan/Türk/töre
Ek bilgidir

Dolar

80+ Silver
Pintipandanin bu videousunu izlemenizi öneririm burada haber kanallarının bu olayı pc oyunlarina bağlaması benim baya bı zoruma gitti ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum
Bizim ülkemizde çok popüler suçu böyle şeylerde bulmak. Çocuk belli ki psikolojisi bozulmuş bir ergen. Bu kafayla düşünürsek daha çok şey yasaklarız

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,862
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
ayakkabı flodan,yelek butik gibi bir yerden alınmış eğer öyle değilse av malzemeri satan bir mağazanın en ucuz yeleği balta yine çok ucuz bir balta bıçakta bulunur kaskta oyuncak gibi duruyor öyle değilsede en ucuz airsoft kaskı
Bunları nerden biliyon 😳

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan
Bunları nerden biliyon 😳
DSC01873.JPG

:D

Top Bottom