Neler Yeni

Esnaflık zor zanaat

kürşats

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
KÜRŞAT SURAT
Yasal olarak kargo tuanağının olması lazım diye biliyorum. Geçmiş olsun
THH ile görüşüp konuyu aktardığımda, kargocu kargo kutusunda bariz bir hata yok ise;
*(Kutunun tutma yerleri tutunca yırtılır bu hasar oluşturmaz)
*(Bir koli düşünün yırtmaya kalksanız 4 ila 5 kat net bilgim yok ama derin olmayan tek bir yüzey çizik buda hasar teşkil etmez) tutanak tutma mecburiyeti yoktur ve firmanın bu şekilde topu size atması doğru değil. Gerekli yerlere başvurmanız gerekir ve kargonun size gelmesi ile göndermeniz 1 gün bile değil tüm bunlar göz önünde bulundurulmalı vs diyerek bir konuşma yapmış iken sizin böyle bir cevap vermeniz yerinde oldu. Ki resimlerde bariz vidalar bile yamuk temperli camın içine bilmem belki cinler girip camı açmadan vidaları yamultup çıkmıştır.
Ve başlık doğru bir başlık değil, kargocu çekip gitmiş kolide iki adet yırtık var önemsememişsin sonra konu açıp rezalet ve ayıplı ürün diyorsunuz bu şekilde sorunlarınızı çözemezsiniz.

2. Mesajınıza istinadende şunu söyliyim, burada İTOPYA'dan bahsediyoruz.
Ama kargo ama fabrikasyon bir hata var. Ben kendi kasamı ezip büzecek değilim.
Sen itopyasın demen gerekir ki ''tabii kasanızı en kısa sürede değiştiricez kusura bakmayın''.
Tutanak yok o yok bu yok kasa başınıza kalabilir geçmiş olsun demek itopyaya yakışıyorsa evet ben yanlış başlık açmışımdır, sorun yok.
Hiç sorumluluk hissediyormusunuz acaba takipciniz sizin yayınladığınız bir videoyu izlemiş ve bu doğrultuda
tavsiyeleriniz üzere reklamlarını da yaptığınız siteden bir kasa almış ve mağdur olmuş. Bunları merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam haklı ama yine de özel konuşma sayılmaz mı bu?
Adamlar sistem açığı bulmuş ''tutanak'' adı altında. Tutmadığım daha doğrusu tutturamadığım için sıfır para verip aldığım malı ayıplı kabul etmem yönünde diretmeleri suç değil de, benim alıntı yaparak x ve y diye bahsettiğim hataysa sizlerden de af dilerim :) Abi ben akıl fikir danışırken suçlanır oldum nereye düştüm ALLAH aşkına dilerim kimsenin başına gelmez çünki paranız ile rezil oluyorsunuz..

Son düzenleme:

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
THH ile görüşüp konuyu aktardığımda, kargocu kargo kutusunda bariz bir hata yok ise;
*(Kutunun tutma yerleri tutunca yırtılır bu hasar oluşturmaz)
*(Bir koli düşünün yırtmaya kalksanız 4 ila 5 kat net bilgim yok ama derin olmayan tek bir yüzey çizik buda hasar teşkil etmez) tutanak tutma mecburiyeti yoktur ve firmanın bu şekilde topu size atması doğru değil. Gerekli yerlere başvurmanız gerekir ve kargonun size gelmesi ile göndermeniz 1 gün bile değil tüm bunlar göz önünde bulundurulmalı vs diyerek bir konuşma yapmış iken sizin böyle bir cevap vermeniz yerinde oldu. Ki resimlerde bariz vidalar bile yamuk temperli camın içine bilmem belki cinler girip camı açmadan vidaları yamultup çıkmıştır.

2. Mesajınıza istinadende şunu söyliyim, burada İTOPYA'dan bahsediyoruz.
Ama kargo ama fabrikasyon bir hata var. Ben kendi kasamı ezip büzecek değilim.
Sen itopyasın demen gerekir ki ''tabii kasanızı en kısa sürede değiştiricez kusura bakmayın''.
Tutanak yok o yok bu yok kasa başınıza kalabilir geçmiş olsun demek itopyaya yakışıyorsa evet ben yanlış başlık açmışımdır, sorun yok.
Hiç sorumluluk hissediyormusunuz acaba takipciniz sizin yayınladığınız bir videoyu izlemiş ve bu doğrultuda
tavsiyeleriniz üzere reklamlarını da yaptığınız siteden bir kasa almış ve mağdur olmuş. Bunları merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar sistem açığı bulmuş ''tutanak'' adı altında. Tutmadığım daha doğrusu tutturamadığım için sıfır para verip aldığım malı ayıplı kabul etmem yönünde diretmeleri suç değil de, benim alıntı yaparak x ve y diye bahsettiğim hataysa sizlerden de af dilerim :) Abi ben akıl fikir danışırken suçlanır oldum nereye düştüm ALLAH aşkına dilerim kimsenin başına gelmez çünki paranız ile rezil oluyorsunuz..
forum kurallarında firmalarla özel yazışmalarınızı yazmanız yasak yazıyor ondan böyle yazdım.

Keremdiyola

80+ Bronze
Keşke her şey Abdullah abinin videosundaki gibi olsa. Çocuğa 1 dk der demez çocuk fırladı ne yapıcam almıyorum desem çocuk teslimatı düşmüş (ALDIM DİYE) çekip gidiyor zor mu kullanayım.
Tüketici hakem heyetine git ama öncesinde kargoyuda itopyayıda uyar baktın hayla sorun devam ediyo aç davanı hem kasanı hem tazminatını alırsın derdim ama tamamını şimdi okudum keşke ilk geldiği zaman almıyorum kardeşim kaydetmeseydin deseydin veya ups ile konuş kuryeniz benden habersiz kaydetmiş diye

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor ve Amazon gibi sitelerde koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade hakkınız bulunuyor. Aslında yasalara göre burada da iade hakkınız var. Bu pazar yerinde alışveriş yaptığınızda ürün kırıldıysa iade açıp gönderebiliyorsunuz ve site genelde müşteriden taraf oluyor. Ama karşınızdaki muhatap aracı değil doğrudan satıcı olduğu için ve parada aracının elinde değil satıcının kasasında olduğu için işi yokuşa sürebiliyor. İşte böyle sitelerden alışveriş yapınca maalesef uğraşıyorsunuz. Birde kapıda kontrol edeceğim deyince tamam diyen bir kargocu ben görmedim. Adam kargoyu atar kaçar niye tutanak tutup sorumluluğu üzerine alsın. Yoksa kargoyu açma iade edelim der. Sonuç olarak geçmiş olsun, ya 10 bin TL'lik ekran kartın kırılsaydı. En azından uygun fiyatlı bir şey.

kürşats

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
KÜRŞAT SURAT
Diyorlar ki sana hasarlı bir ürün geldiyse tutanak tuttur fotoğrafla bize yolla değişimini sağlayalım. Ancak bu genelleme. Arka planda olay şöyle gelişiyor, kargocu kargoyu bırakıp kaçıyor, hop hiştt aloo desende abi sıkıntı olursa ara diyip uzuyor (napayım adamı rehinmi alayım). Kabul etme diyenleri duyuyorum(adam teslimatı düştüm diyor) 'İMZA bile atmadan'. Firmayı arıyorsun tamam efendim yollayın halledelim diyor, kargocu gelip kargomu alıyor ''e tutanak'' abi biz tutamıyoruz depoda tutulacak gerekirse. Netice tutanaksız giden kargo, firma tarafından geri gönderilir vs bla bla. Parasını verip aldığım ürünü ''KULLANMAK'' istiyorum ama gel kargo git kargo geziyor ürün. Firma bana ve kargoya atıyor topu, kargo firmaya atıyor. Parası ile rezil olan benim. Bu kafalar yanlış, en azından (İtopya isen). 'Acaba benmi büyütüyorum gözümde bu firmayı' netice olarak sorun çözüldü. Firma haklı olarak başlığı değiştirmemi rica etti, bizde davete icabet ettik.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Diyorlar ki sana hasarlı bir ürün geldiyse tutanak tuttur fotoğrafla bize yolla değişimini sağlayalım. Ancak bu genelleme. Arka planda olay şöyle gelişiyor, kargocu kargoyu bırakıp kaçıyor, hop hiştt aloo desende abi sıkıntı olursa ara diyip uzuyor (napayım adamı rehinmi alayım). Kabul etme diyenleri duyuyorum(adam teslimatı düştüm diyor) 'İMZA bile atmadan'. Firmayı arıyorsun tamam efendim yollayın halledelim diyor, kargocu gelip kargomu alıyor ''e tutanak'' abi biz tutamıyoruz depoda tutulacak gerekirse. Netice tutanaksız giden kargo, firma tarafından geri gönderilir vs bla bla. Parasını verip aldığım ürünü ''KULLANMAK'' istiyorum ama gel kargo git kargo geziyor ürün. Firma bana ve kargoya atıyor topu, kargo firmaya atıyor. Parası ile rezil olan benim. Bu kafalar yanlış, en azından (İtopya isen). 'Acaba benmi büyütüyorum gözümde bu firmayı' netice olarak sorun çözüldü. Firma haklı olarak başlığı değiştirmemi rica etti, bizde davete icabet ettik.
Geçmiş olsun, umarım hakkınızı geri alabilirsiniz.
Klasik İTopya sorunları.

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Geçmiş olsun, umarım hakkınızı geri alabilirsiniz.
Klasik İTopya sorunları.
Hayırlı olsun kardeşim. Sorununun çözülmesine ve başlığın değişmesine sevindim. Hiç bir alakam olmasada İtopya'ya bende teşekkür ederim. Malının arkasında durdukları için.(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Hayırlı olsun kardeşim. Sorununun çözülmesine ve başlığın değişmesine sevindim. Hiç bir alakam olmasada İtopya'ya bende teşekkür ederim. Malının arkasında durdukları için.(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)
??????

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,369
Üyeler
165,671
Son üye
pcboy1245
Top Bottom