Neler Yeni

estetik mi yoksa performans mı ? Yardım !!

tiger1

80+ Bronze
Herkesin fikrini merak ediyorum arkadaşlar lütfen okuyup geçmeyin. Yeni bir setup kuruyorum. Klavye ve faremi hallettim. Klavyem wraith w75. Farem ise viper v3 pro. İkisi de beyaz renk. Geriye sadece masayla mousepad kaldı. Aklımda 2 kombinasyon var. Sizce hangisini seçmeliyim?

1.seçenek olarak maalesef beyaz setup bozuluyor fakat masa daha sağlam ve mousepad tam istediğim gibi control yüzey :

https://www.n11.com/urun/robinhome-...masasi-metal-ayakli-barok-18180287#unf-review

2.seçenek olarak ise tam istediğim gibi bir beyaz setup'a kavuşuyorum fakat masa çok sağlam izlenimi vermiyor ve mousepad benim istediğim gibi control bir yüzeye sahip değil sanırım.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,435
İsim
Emir
Ayıptır sorması bu mouse padlar nıye 2 k ?Ne fark var.

tiger1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayıptır sorması bu mouse padlar nıye 2 k ?Ne fark var.
Hocam wraith ürünleri böyle oluyor genelde. Benim için sıkıntı yok. Üstte belirtmiş olduğum 2 seçenekten birini seçeceğim. Fikir verebilir misiniz rica etsem.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
klasgear dan beyaz model mousepad tavsıye ederım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,435
İsim
Emir
Hocam wraith ürünleri böyle oluyor genelde. Benim için sıkıntı yok. Üstte belirtmiş olduğum 2 seçenekten birini seçeceğim. Fikir verebilir misiniz rica etsem.
Sağlam masa alın sonradan pişman olmayın.

tiger1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,435
İsim
Emir
Hocam sadece o 2 seçenekten birini seçeceğim. Rica etsem konu dışına çıkmasak :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arpelia nasıl duruyor sizce kötü mü ? Bu masayı iki arkadaşım almış , sallanma olmuyor alınır diyor.
Arpeliayı mi yoksa diğerini mi?Ben olsam digerini alırdım eğer sallanmayandan kastınız ousa.

Top Bottom