Neler Yeni

Eşyalarım kendi kendine yer değiştiriyorlar

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Arnold Ciwardagexer
kral bu arada olay yalan şaka değil ciddiye almayan boş elemanlar konuyu terk etsin
örnek şu aslında baya örnek var ama en yakın zamandakinden bahsedetim mutfağa gittim (kardeşim babam oturma odasında annem mutfakta gelirkende ara kapıyı kapattım zaten bunları annemlerde biliyor) geldiğimde mouse yoktu ve yatağın arasından çıktı arası dediğim baza gibi düşünün
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam odamda dua vardı dün mouse olayından sonra f ark ettikti dua yok duayı 2 ay önce koymuştuk ve kimse ellemedi düşmüş falan olabilir ona bişey diyemiyorum ama dua okuyamayı falaan denedik değişen bir şey yok

sandalyenin yatağın üzerinde olmalı eşofmanın oyuncu koltuğunun başına geçirili olması mouseun yatağın arasından çıkması(alt ksımı baza gibi)
odamdaki telefonun oturma odasının koltuğunun altından çıkması
buna müslüman da inanmaz

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
XXXX
La çok merak ediyosan köy bı telefon kamerası çek yok musluman olmayan inanmaz deme başka seçeneğin yok

dnzz

80+
canım benim ister inan ister inanma inanmıyorsan konuyu terk et dediğim gibi

yaw kamerayı koymam bana saçma geliyor müslülman olmayan adam zaten inanmıyıcak bu dediğime ama eşyayı değiştiren cin se cin malmı dayı kamera koyduğumu bilmiyormu anladınmı demek istediğimi o zaman nolcak?
Cin mal mi da senin taşındığını bilmeyecek sen taşınınca da peşinden gelir yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,280
Üyeler
172,815
Son üye
Devransayda
Top Bottom