yok reis maalesefbaşka kodlar var mı?
Spidermanin felan olsa cok iyi olurdu beyok reis maalesef
evet pc steam key veriyorArkadaşlar etailde last of us part 1 delux edition 600 küsür TL normalinden daha uygun, normaliyle arasındaki fark ne?
Bunu alırsam last of us pc almış oluyorum yani değil mi?![]()
The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Hocam, bir kaç kişiye veriliyor ortak kullanıyorlar öyle bir şey söz konusu değil, değil mi? Verecekleri kod steamde aktif orjinal olacak ve sadece bana özel olacak çakma, ortak kod, geçici kod, gibi durumları söz konusu olmaz değil mi?evet pc steam key veriyor
Deluxe edition var normalinden farkı nedirLasteTail
bu kodu kullanın zaten fiyatı uygun dahada uyguna geliyor
Yok hocam normal steam key veriyorHocam, bir kaç kişiye veriliyor ortak kullanıyorlar öyle bir şey söz konusu değil, değil mi? Verecekleri kod steamde aktif orjinal olacak ve sadece bana özel olacak çakma, ortak kod, geçici kod, gibi durumları söz konusu olmaz değil mi?
steam key veriliyor daha önce alışveriş yaptımHocam, bir kaç kişiye veriliyor ortak kullanıyorlar öyle bir şey söz konusu değil, değil mi? Verecekleri kod steamde aktif orjinal olacak ve sadece bana özel olacak çakma, ortak kod, geçici kod, gibi durumları söz konusu olmaz değil mi?