Neler Yeni

Eternal Fire ın kapanması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
yiğit karaca
Konusu açılmamış ben açıyım dedim. Sponsor bulamadıkları için ülkemizde Aurora adında rus takımına takımca transfer oldular 2m dolar civarına sanırsam haberde öyle yazıyordu. Dünya sıralamasında top 4 görmüş bir Türk takımın böyle kapanması beni çok üzdü Space soldiers tada yaşamıştık siz ne düşünüyorsunuz? TRCS nin bitiş tarihidir bugün benim için...

1905

80+ Silver
konusu açıldı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,325
İsim
Mehmet Aslan
Konusu açılmamış ben açıyım dedim. Sponsor bulamadıkları için ülkemizde Aurora adında rus takımına takımca transfer oldular 2m dolar civarına sanırsam haberde öyle yazıyordu. Dünya sıralamasında top 4 görmüş bir Türk takımın böyle kapanması beni çok üzdü Space soldiers tada yaşamıştık siz ne düşünüyorsunuz? TRCS nin bitiş tarihidir bugün benim için...
Haberi bu konuda gördüm , başımdan aşağı kaynar su döküldü. Sebebi nedir ?

Shix2x

80+ Bronze
Haberi bu konuda gördüm , başımdan aşağı kaynar su döküldü. Sebebi nedir ?
Sponsor bulamamalari, halihazırda olan sponsorların çekilmesi. Bir tane avukat var i.h diye, sponsor olan kasa sitelerini gündeme getirdi keydrop falan erişim engeli yedi. Yani kısaca maddi sıkıntıdan dolayı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,325
İsim
Mehmet Aslan
Sponsor bulamamalari, halihazırda olan sponsorların çekilmesi. Bir tane avukat var i.h diye, sponsor olan kasa sitelerini gündeme getirdi keydrop falan erişim engeli yedi. Yani kısaca maddi sıkıntıdan dolayı.
Ef para yok diye birden cs takımını kapacak durumda mıydı :unsure: Arkasında başka bir şey vardır ya , koca ligde 1 tane sponsor bulamamışlar mı , sırf bu yüzden şirketi yurt dışına taşımamışlar mıydı zaten ? Tadım kaçtı gece gece , kaç takım var adımızı globalde duyuran:peeposad2:

Shix2x

80+ Bronze
Ef para yok diye birden cs takımını kapacak durumda mıydı :unsure: Arkasında başka bir şey vardır ya , koca ligde 1 tane sponsor bulamamışlar mı , sırf bu yüzden şirketi yurt dışına taşımamışlar mıydı zaten ? Tadım kaçtı gece gece , kaç takım var adımızı globalde duyuran:peeposad2:
Takım kapanmadı zaten oyuncular transfer oldu. Kumar siteleri sponsor oluyordu onlarda cekilince sadece turnuvadan gelir elde ediyorlardi. Maalesef basariya verilen deger bu kadarmis.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
üzülmeyin en kısa zamanda ben kendi takımımı kuracağım

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
yazık oldu daha böyle Türk takımı kurulacağını zannetmiyorum

enesbkds

80+
Dahası