Mining yapılmış Kart almayın yine de.Ona bakarsan bilinçsiz adamın 90 derecede kullandığı kartın da riski var.
KÖtü psu kullanan adamın kartında da risk var.
Böyle çok küçük ihtimallere çok takarsak 2. el kart bulmak çok zorlaşır zaten.
2 gelince 1 diye bir şey olmayacak zatenETH 2.0 gelince ETH 1.0 da olacak mı hala?
Test esnasında superposition ile de bakılmasını tavsiye ederim.Mining yapılmış Kart almayın yine de.
Belki stres testlerinde çıkmaz ama siz yine de dikkatli olun.
Hocam eth 2.0 da gpu mining olayı bitecek diyorlardı ama 2.0 çıksa bile 1.0 olarakta devam edilecek diyorlardı. Eip 1559 güncellemesi işlem ücretlerini mining yapanlara ödetecekler bundan dolayı gelirler biraz düşecek gibi gözüküyor. Ama bildiğim kadarıyla eth 2.0 güncellemesi 2022 ye ertelenmişti bu temmuz ayında eip güncellemesi geleceko ne güzel bir şey mi
Çok fazla düşmedi 3060 la 1000 lira kazanırken şimdi 750 800 lira civarı kazanıyorumZaten karlar şuanda dipteki.
Çok fazla düşmedi 3060 la 1000 lira kazanırken şimdi 750 800 lira civarı kazanıyorum
Eskisi gibi kazançlı olmayacak ve mining işini bırakan çok olur bunun sayesinde o zaman.Eip 1559 güncellemesi işlem ücretlerini mining yapanlara ödetecekler bundan dolayı gelirler biraz düşecek gibi gözüküyor.
Eip 1559 güncellemesi işlem ücretlerini mining yapanlara ödetecekler bundan dolayı gelirler biraz düşecek gibi gözüküyor. Ama bildiğim kadarıyla eth 2.0 güncellemesi 2022 ye ertelenmişti bu temmuz ayında eip güncellemesi gelecek
Direkt miningi bitirecek veya çok fazla etkileyecek gibi durmuyor sadece gelirler biraz daha düşecek gibi bi kesinlik yok güncelleme geldiği zaman belli olacakEskisi gibi kazançlı olmayacak ve mining işini bırakan çok olur bunun sayesinde o zaman.
24 Temmuz'da bayram hediyesi geliyor diyebilir miyiz?
Bildiğim kadarıyla lhr kilidi sadece eth ve etc için geçerli diğer coin mininginde kilit olmuyor. Olur da eth mining biter başka bi coin karlı hale geçerse piyasada yine kart kalmaz herhaldeBunu da bildiğim kadarıyla mining yapanlara işlem ücretini ödetmiyorlar. Mining yapanlar işlem ücretlerinden paylarını alıyorlardı. İşlem ücretlerini tamamen kaldıracak bu güncellemeyle ve miningciler için bir fon oluşturacaklar bize harçlık atmak isterse atacak diye biliyorum EIP 1559 güncellemesiyle. İsteyen miningciye bahşiş verecek isteyen vermeyecek yani diye okumuştum. Belki yanlışım vardır.
ETH değilde TRX ağına (ya da başka ağlara) geçmek belki de daha mantıklıdır. Sonuçta ETH ağına gelecek bir güncelleme bu. (?)
bende bunu demek istemiştim, gelecek olan güncelleme 2.0 değil eip güncellemesi olacakBunu da bildiğim kadarıyla mining yapanlara işlem ücretini ödetmiyorlar. Mining yapanlar işlem ücretlerinden paylarını alıyorlardı. İşlem ücretlerini tamamen kaldıracak bu güncellemeyle ve miningciler için bir fon oluşturacaklar bize harçlık atmak isterse atacak diye biliyorum EIP 1559 güncellemesiyle. İsteyen miningciye bahşiş verecek isteyen vermeyecek yani diye okumuştum. Belki yanlışım vardır.
ETH değilde TRX ağına (ya da başka ağlara) geçmek belki de daha mantıklıdır. Sonuçta ETH ağına gelecek bir güncelleme bu. (?)
Ayriyeten 2022 sonuna çektikleri ETH 2.0'ı yeniden 2021 Temmuz'a çekmedilerse, bu haber yanlış. Bildiğim kadarıyla EIP 1559 güncellemesi gelecek.
Buyrun yabancı kaynaklar:
What is EIP-1559? How Will It Change Ethereum? | Consensys
EIP-1559 will change Ethereum’s fee market mechanism. In this post we answer the main questions that Ethereum holders, dapp users, and developers have about EIP-1559, which will be included inconsensys.net
Ethereum EIP-1559: London Hard Fork Release Date, Meaning, And What EIP-1559 Will Do For Mining ETH
The London hard fork upgrade is nearly here, bringing with it changes for Ethereum from EIP-1559. Here's what you need to know... Release Dates are speculative unless clearly stated otherwise.www.gfinityesports.com
Kimisi 4 Ağustos kimisi 24 Temmuz diyor.
Ethereum EIP-1559 Update Scheduled for this August
EIP-1559 is scheduled to ship on Aug. 4. A pull request proposed block 12965000 for the blockchain's London hardfork earlier today.cryptobriefing.com
Burada da 4 Ağustos.
Bildiğim kadarıyla lhr kilidi sadece eth ve etc için geçerli diğer coin mininginde kilit olmuyor. Olur da eth mining biter başka bi coin karlı hale geçerse piyasada yine kart kalmaz herhalde