Neler Yeni

ETH 2.0, 24 Temmuz'da çıkıyor!

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Ona bakarsan bilinçsiz adamın 90 derecede kullandığı kartın da riski var.

KÖtü psu kullanan adamın kartında da risk var.

Böyle çok küçük ihtimallere çok takarsak 2. el kart bulmak çok zorlaşır zaten.
Mining yapılmış Kart almayın yine de.
Belki stres testlerinde çıkmaz ama siz yine de dikkatli olun.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
o ne güzel bir şey mi
Hocam eth 2.0 da gpu mining olayı bitecek diyorlardı ama 2.0 çıksa bile 1.0 olarakta devam edilecek diyorlardı. Eip 1559 güncellemesi işlem ücretlerini mining yapanlara ödetecekler bundan dolayı gelirler biraz düşecek gibi gözüküyor. Ama bildiğim kadarıyla eth 2.0 güncellemesi 2022 ye ertelenmişti bu temmuz ayında eip güncellemesi gelecek

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Zaten karlar şuanda dipteki.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Çok fazla düşmedi 3060 la 1000 lira kazanırken şimdi 750 800 lira civarı kazanıyorum

Bence yine de hatrı sayılır bir düşüş. Bende de benzeri bir düşüş var.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe
Eip 1559 güncellemesi işlem ücretlerini mining yapanlara ödetecekler bundan dolayı gelirler biraz düşecek gibi gözüküyor.
Eskisi gibi kazançlı olmayacak ve mining işini bırakan çok olur bunun sayesinde o zaman.
24 Temmuz'da bayram hediyesi geliyor diyebilir miyiz? ;)

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Eip 1559 güncellemesi işlem ücretlerini mining yapanlara ödetecekler bundan dolayı gelirler biraz düşecek gibi gözüküyor. Ama bildiğim kadarıyla eth 2.0 güncellemesi 2022 ye ertelenmişti bu temmuz ayında eip güncellemesi gelecek

Bunu da bildiğim kadarıyla mining yapanlara işlem ücretini ödetmiyorlar. Mining yapanlar işlem ücretlerinden paylarını alıyorlardı. İşlem ücretlerini tamamen kaldıracak bu güncellemeyle ve miningciler için bir fon oluşturacaklar bize harçlık atmak isterse atacak diye biliyorum EIP 1559 güncellemesiyle. İsteyen miningciye bahşiş verecek isteyen vermeyecek yani diye okumuştum. Belki yanlışım vardır.

ETH değilde TRX ağına (ya da başka ağlara) geçmek belki de daha mantıklıdır. Sonuçta ETH ağına gelecek bir güncelleme bu. (?)

Ayriyeten 2022 sonuna çektikleri ETH 2.0'ı yeniden 2021 Temmuz'a çekmedilerse, bu haber yanlış. Bildiğim kadarıyla EIP 1559 güncellemesi gelecek.

Buyrun yabancı kaynaklar:

Kimisi 4 Ağustos kimisi 24 Temmuz diyor.

Burada da 4 Ağustos.

Son düzenleme:

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Eskisi gibi kazançlı olmayacak ve mining işini bırakan çok olur bunun sayesinde o zaman.
24 Temmuz'da bayram hediyesi geliyor diyebilir miyiz? ;)
Direkt miningi bitirecek veya çok fazla etkileyecek gibi durmuyor sadece gelirler biraz daha düşecek gibi bi kesinlik yok güncelleme geldiği zaman belli olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu da bildiğim kadarıyla mining yapanlara işlem ücretini ödetmiyorlar. Mining yapanlar işlem ücretlerinden paylarını alıyorlardı. İşlem ücretlerini tamamen kaldıracak bu güncellemeyle ve miningciler için bir fon oluşturacaklar bize harçlık atmak isterse atacak diye biliyorum EIP 1559 güncellemesiyle. İsteyen miningciye bahşiş verecek isteyen vermeyecek yani diye okumuştum. Belki yanlışım vardır.

ETH değilde TRX ağına (ya da başka ağlara) geçmek belki de daha mantıklıdır. Sonuçta ETH ağına gelecek bir güncelleme bu. (?)
Bildiğim kadarıyla lhr kilidi sadece eth ve etc için geçerli diğer coin mininginde kilit olmuyor. Olur da eth mining biter başka bi coin karlı hale geçerse piyasada yine kart kalmaz herhalde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten 2022 sonuna çektikleri ETH 2.0'ı yeniden 2021 Temmuz'a çekmedilerse, bu haber yanlış. Bildiğim kadarıyla EIP 1559 güncellemesi gelecek.

Buyrun yabancı kaynaklar:

Kimisi 4 Ağustos kimisi 24 Temmuz diyor.

Burada da 4 Ağustos.
bende bunu demek istemiştim, gelecek olan güncelleme 2.0 değil eip güncellemesi olacak

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Umarım ertelenmez.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bildiğim kadarıyla lhr kilidi sadece eth ve etc için geçerli diğer coin mininginde kilit olmuyor. Olur da eth mining biter başka bi coin karlı hale geçerse piyasada yine kart kalmaz herhalde :D

Ben şuanda yatırım amaçlı BTT kazıyorum zaten. Koca rig'de 1 dolar falan farkediyor.

BTT de TRX ağını kullanıyor.

Top Bottom