marilyn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,731
2080 ile eth kazmaya devam edeceğim kartı bu hafta garantiye yollayacağımAfterburner gibi çöpleri kullanmak yerine radeon ayarı kullanıp Voltaj ile UV yapabilirsin.
2080 ile eth kazmaya devam edeceğim kartı bu hafta garantiye yollayacağımAfterburner gibi çöpleri kullanmak yerine radeon ayarı kullanıp Voltaj ile UV yapabilirsin.
Olay ne ki ben anlamadım2080 ile eth kazmaya devam edeceğim kartı bu hafta garantiye yollayacağım
O ethereum hashrate. Kawpow'da farklıdır. Ortalama 13~ civarı kazar.rx570 test sitelerinde 25-30 mh gösteriyo ondan dedim
coil whine sorunu var çok ses yapıyor birde ısı değerleri normalin üstünde oyun oynarkende normaldedeOlay ne ki ben anlamadım
Coil whine' a yapcak bir şey yok da ısılar kaç derece ki Modeli ne kartın?coil whine sorunu var çok ses yapıyor birde ısı değerleri normalin üstünde oyun oynarkende normaldede
xfx rx 570 4 gb oyunlarda 83-84 derecelere kadar çıkıyor bende fps yi kısıtlamak zorunda kalıyorumCoil whine' a yapcak bir şey yok da ısılar kaç derece ki Modeli ne kartın?
Normal sıcaklıklar. O model zaten o kadar ısınıyor. Aşırı sesli olduğunu sanmıyorum amaxfx rx 570 4 gb oyunlarda 83-84 derecelere kadar çıkıyor bende fps yi kısıtlamak zorunda kalıyorum
oyunlara girdiğimde deli gibi cızırtı sesi çıkarıyorNormal sıcaklıklar. O model zaten o kadar ısınıyor. Aşırı sesli olduğunu sanmıyorum ama
Normal sıcaklıklar. O model zaten o kadar ısınıyor. Aşırı sesli olduğunu sanmıyorum ama
Sonuna çok güldüm videonunoyunlara girdiğimde deli gibi cızırtı sesi çıkarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu videodaki gibi ama daha rahatsız edicisi
deneyeceğim tabikide çünkü normal bir sesde değil akşamları aile uyuyor sorun yaşatıyor olmadı satarım zaten gaming gecesinden 1200 TL'ye almıştım 1500 e koysam şimdi kapış kapış alırlarSonuna çok güldüm videonun
Genelde garanti almıyor maalesef ama şansını denemek bedava.
8 gb İSE 3000' e bile giderdeneyeceğim tabikide çünkü normal bir sesde değil akşamları aile uyuyor sorun yaşatıyor olmadı satarım zaten gaming gecesinden 1200 TL'ye almıştım 1500 e koysam şimdi kapış kapış alırlar
4 gb yoksa rvn kazamam eth kazarım8 gb İSE 3000' e bile gider