SeastoreKing
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 811
ekran kartı modelin neydi?sabit 7.56 alıyorum neden böyle oldu
ekran kartı modelin neydi?sabit 7.56 alıyorum neden böyle oldu
Radeon ayarlarına gir oyun kısmına gir tüm grafiklere gir orda gelişmişe gir GPU iş yükünü bilgi işlem yap bi ekran gidip gelicek miningi kapa aç düzelir.hoşgeldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu videoyla yaptım 4mh alıyorum 7 oldu yavaş yavaş artar değil mi
ama hala dashboarda gözükmüyor
rx 580 8gbekran kartı modelin neydi?
deniyorumRadeon ayarlarına gir oyun kısmına gir tüm grafiklere gir orda gelişmişe gir GPU iş yükünü bilgi işlem yap bi ekran gidip gelicek miningi kapa aç düzelir.
teşekkürler düzeldi galiba 4 ile başlamıştı şimdi 14 ile başladı peki max performarnsı nasıl alırım memory clock 2200 de core clock 1360Radeon ayarlarına gir oyun kısmına gir tüm grafiklere gir orda gelişmişe gir GPU iş yükünü bilgi işlem yap bi ekran gidip gelicek miningi kapa aç düzelir.
dur discorda gel oradan yayın aç daha kolay yaparız şimdi buradan yazmakla uğraşmayalım. discorddan beni etiketlemen yeterli.rx 580 8gb
deniyorum
teşekkürler düzeldi galiba 4 ile başlamıştı şimdi 14 ile başladı peki max performarnsı nasıl alırım memory clock 2200 de core clock 1360
1266 core 925mVrx 580 8gb
deniyorum
teşekkürler düzeldi galiba 4 ile başlamıştı şimdi 14 ile başladı peki max performarnsı nasıl alırım memory clock 2200 de core clock 1360
Windows Vistada kazılır mı kripto para8gb rx 580 ekran kartım var eth kazmak istiyorum hangi programlara ihtiyacım var nasıl kazabilirim kazım yaparken youtube a falan girebilirmiyim