ETH mining düşük verimlilik sorunu

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar 3 adet rtx 2060 ile ekran kartı madenciliği yapıyorum. MH değerlerim olması gerektiği gibi ama hiveos üzerinden baktığımda %90 verimlilik alıyorum. Ekran kartın birinde hiç sorun yokken, diğerinde 673 sorun görünüyor. Bu düşük verimliliğin önüne nasıl geçebilirim?

Ekler

• resim_2022-08-30_221149965.png
    resim_2022-08-30_221149965.png
    33.2 KB · Hit: 61
bu ayarları dener misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ayarları dener misin
gminer yapmanı tavsiye ederim

Arkadaşlar 3 adet rtx 2060 ile ekran kartı madenciliği yapıyorum. MH değerlerim olması gerektiği gibi ama hiveos üzerinden baktığımda %90 verimlilik alıyorum. Ekran kartın birinde hiç sorun yokken, diğerinde 673 sorun görünüyor. Bu düşük verimliliğin önüne nasıl geçebilirim?
Bunlar itopyanın 2060ları mı?

Ekler

• 11.JPG
    11.JPG
    45.4 KB · Hit: 71
bu ayarları dener misin

gminer yapmanı tavsiye ederim

Bunlar itopyanın 2060ları mı?GH
Hocam epeydir pc başında değildim görmedim kusura bakmayın. Kartları N11 üzerinden ve hepsiburada üzerinden aldım. Phoenix miner kullanıyordum. Kaç gündür miningide takip edemiyorum. Son durumu kontrol edeyim ona göre dediğin mineri denerim. Birde Rigin kasasını değiştirmem gerekiyor sanırım. Tahtadan kendim yapmıştım. Vida noktaları bozulmasın diye söküp tozunu alamıyordum acaba bu da etkileyebilir mi?

Hocam epeydir pc başında değildim görmedim kusura bakmayın. Kartları N11 üzerinden ve hepsiburada üzerinden aldım. Phoenix miner kullanıyordum. Kaç gündür miningide takip edemiyorum. Son durumu kontrol edeyim ona göre dediğin mineri denerim. Birde Rigin kasasını değiştirmem gerekiyor sanırım. Tahtadan kendim yapmıştım. Vida noktaları bozulmasın diye söküp tozunu alamıyordum acaba bu da etkileyebilir mi?
Küçük bir ihtimal evet. Bakımsızlık, riser gibi gözden kaçan şeylerde olabiliyor. Sorun yoktur yardımcı olmaya çalışırım. Ekran kartının girdiği riser sağlıklı şekilde oturmuş mu onuda kontrol edin ve temizlemeyi deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,099
Üyeler
187,625
Son üye
kaccar
Geri