Yasaklasınlar bence vergi az kalır ekran kartınıda alsın ellerinden devlet düşük fiyattan satılığa çıkarsın beter olsunlar hiç acımam yok.
Aylık 300-400 TL kar elde eden adamlardan bi zahmet vergi alınmasın. Diğer kişiler yorulmadan büyük para kazanıyor , tabii vergisini ödeyecek. Ancak bu vergi fiyatlandırmasını güncel hükümet yaparsa vay bizim madencilerin haline...Bence her satış ve alış'da vergi alınması gerek. Piyasayı çok etkiledi.
vergi getirmeleri çok çok zor bir şey yakın zamanda bunu beklemeyin en az 10-12 ay sürücektirAylık 300-400 TL kar elde eden adamlar bi zahmet vergi alınmasın. Adam yorulmadan para kazanıyor , tabii vergisini ödeyecek. Ancak bu vergi fiyatlandırmasını güncel hükümet yaparsa vay bizim madencilerin haline...
Ne boş yaptın ya parasını ben veriyorum elektriğini ben ödüyorum ekran kartı fiyatları 2 katı mi oldu ben alıyorum ben ödüyorum istediğim gibi kullanırım.Yasaklasınlar bence vergi az kalır ekran kartınıda alsın ellerinden devlet düşük fiyattan satılığa çıkarsın beter olsunlar hiç acımam yok.
Mining yasaklansın en iyisi . Bizim tanıdığımızın 1 Milyonluk fonu var ama adam mining yapmıyor. Tanıdıkları adama parayı veriyor adam borsayı farklı sitelerden takip ediyor artınca satıyor. Bence mining devleti de etkiliyor.Aylık 300-400 TL kar elde eden adamlar bi zahmet vergi alınmasın. Adam yorulmadan para kazanıyor , tabii vergisini ödeyecek. Ancak bu vergi fiyatlandırmasını güncel hükümet yaparsa vay bizim madencilerin haline...
Zorluk arttı değişen bişey pek olmadı.Eth de artışta keyfler yerinde
dün 2.9 dolar günlük kazancım vardı şuan 3.5'e çıktı ben 50mh ile alıyorum bunu daha yüksek kazanları düşün zorluk azaldı ve eth de yükseldi bi andaZorluk arttı değişen bişey pek olmadı.
Size 10 kat olsa az beter ol bat ne yaparsan yap.Ne boş yaptın ya parasını ben veriyorum elektriğini ben ödüyorum ekran kartı fiyatları 2 katı mi oldu ben alıyorum ben ödüyorum istediğim gibi kullanırım.
komiksiniz gerçektenSize 10 kat olsa az beter ol bat ne yaparsan yap.
valllaha öyle laftan anlamıyolarkomiksiniz gerçekten
60 MH la kaziyorum 4-5 gün önce 2.95 e kadar düştü şu anda 5.41 Eth düşse bile zorluk azalacağı için pek fark yaratmıyor zorluk artmasın yeter.dün 2.9 dolar günlük kazancım vardı şuan 3.5'e çıktı ben 50mh ile alıyorum bunu daha yüksek kazanları düşün zorluk azaldı ve eth de yükseldi bi anda