MrYılmazer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 372
inşallah dostumKötü etkilemesi dileğiyle. Şahsen HD 4650 kullanmaktan sıkıldım. Artık RTX 3060 almak istiyorum.
inşallah dostumKötü etkilemesi dileğiyle. Şahsen HD 4650 kullanmaktan sıkıldım. Artık RTX 3060 almak istiyorum.
amin dua ediyorum bende intel hd graphics leKötü etkilemesi dileğiyle. Şahsen HD 4650 kullanmaktan sıkıldım. Artık RTX 3060 almak istiyorum.
niyetindeki neyse onu bulursunKötü etkilemesi dileğiyle. Şahsen HD 4650 kullanmaktan sıkıldım. Artık RTX 3060 almak istiyorum.
İçimin yağları eridi ohhhDaha kazıma yeni başlamıştım ya ,daha 15TL anca kazanmıştım offff.
2.0 geçse başka alt coinler var geçmezse de eth devam keETH 2.0 ile eth' nin kurucuları Mining' i bitirmeye çalışıyor, buna karşı olanlarda Network kazım gücününün %51' ini ele geçirmek için deneme yapacaklar. %51 sendeyse kral sensin. Bu sayede 2.0 gelmeyecek. En büyük destekçi ethermine Pool. %35 küsürde şuan oran.
ama başka altcoinler zarar ettirebiliyor unutma2.0 geçse başka alt coinler var geçmezse de eth devam ke
madencilik zor zanaat![]()
o zamanda kartları satarım yine elime para geçerama başka altcoinler zarar ettirebiliyor unutma
inş satarsında bizde rahatlarızo zamanda kartları satarım yine elime para geçer![]()
Eğer bir işlem gerçekleştirmek için banka veya benzeri bir aracı kullanırsan her türlü vergisini alır devlet kaçışı olmaz yani , sonuçta resmi bir işlem olmuş oluyor ve devlet bunun takibini yapabiliyorVergi işi imkansız gibi bir şey sonuçta havuzdan binance hesabıma yatıyor para ve ben bozdurup çekiyorum nereden vergi kesecekler şey gibi bu dolar satarken vergi vermek gibi. Nasıl bir planlama olabilir bilmiyorum.
valla yav şu mining zor zanaat diyorum ya bende vallaha yordi beniinş satarsında bizde rahatlarız![]()
zaman geçeeer ve eth 2.0 gelir ama fiyatlar hala değişmezEthereum 2.0 olursa piyasanın düzeleceğini sananlar = hulka inanmak
Fiyatlar oynasa oynasa maks 1k oynar o da hızlı elden çıkarmak isteyen miningciler için. Pandemi bitmediği sürece ve miningde çözüm bulamadıkları sürece böyle devam.zaman geçeeer ve eth 2.0 gelir ama fiyatlar hala değişmez
durum böyle olacak![]()