Neler Yeni

Ethereum 1 nisan protestosu

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Neden kesin alınmalı? Devletin ne hakkı var da vergi kesiyor? Oturdukları yerden paraya ortak olma gibi bir haklı kim veriyor onlara? Bu kadar vergi ödeme hevesi nereden geliyor size yolunmayı seviyorsunuz galiba.
dostum vergi almadan devlet işlermi , insanlara nasıl hizmet getirecek hiç vergi almadan

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
dostum vergi almadan devlet işlermi , insanlara nasıl hizmet getirecek hiç vergi almadan
Tabi haklısın o yüzden nefes alma vergisi de gelmeli. Sapla samanı karıştırmamak lazım dimi yoksa böyle saçma şeyler mi konuşalım?
Zaten ülkede yüzlerce vergi ödüyoruz daha neyin peşindesiniz isteyen cebindeki parayı hibe edebilir, bırakın insanlar az para kazansın bu kadar hazımsız olmayın.
Genel konuşuyorum ama daha ev aile geçindirmeyi bilmeyen çoluk çocuklar vergi de vergi yazıyorlar, gerçek hayata atıldıklarında göreceğim ben nasıl sövüyorlar.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Tabi haklısın o yüzden nefes alma vergisi de gelmeli. Sapla samanı karıştırmamak lazım dimi yoksa böyle saçma şeyler mi konuşalım?
şuan sen sapla samanı karıştırıyorsun , ben yazdığım cümlede şuan ki vergiler gayet normal seviyede demedim. Senin gelip bu konuyu açman boş yapman demektir

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
şuan sen sapla samanı karıştırıyorsun , ben yazdığım cümlede şuan ki vergiler gayet normal seviyede demedim. Senin gelip bu konuyu açman boş yapman demektir
Lütfen engelle beni ve konuşma benle. Ben nasıl engelleniyor bilmiyorum.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Aynen gayet normal Bi bana 5 devlete şeklinde.
paraylamı geliyorsunuz buraya neden polomik çıkarmaya çalışıyorsunuz. Nefretinizi neden böyle platformlarda ortaya çıkamaya çalışıyorsunuz. Şurda güzel güzel birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz

Dambıldor

80+ Silver
paraylamı geliyorsunuz buraya neden polomik çıkarmaya çalışıyorsunuz. Nefretinizi neden böyle platformlarda ortaya çıkamaya çalışıyorsunuz. Şurda güzel güzel birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz
Kimse çıkarmıyor. Vergilerden çok memnun olduğunuzu söylediniz bende karşı çıktım cevap vermeyebilirsiniz.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vergi işi imkansız gibi bir şey sonuçta havuzdan binance hesabıma yatıyor para ve ben bozdurup çekiyorum nereden vergi kesecekler şey gibi bu dolar satarken vergi vermek gibi. Nasıl bir planlama olabilir bilmiyorum.
çok basit değil mi ? sen 10000 tl kazdıysan binance sana 9000 tlsini vericek 750 tl vergi devlete 250 tl binance kendi kaar için kesintisi vb.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Kimse çıkarmıyor. Vergilerden çok memnun olduğunuzu söylediniz bende karşı çıktım cevap vermeyebilirsiniz.
dostum vergilerden menunum nerde dedim ben :D Güldürme beni verginin neden alınmasına gerek onu söyledim , yoksa kimse memnun değil 1 araba alıp 3 araba parası ödemekten. Ön yargısız düşünmelisiniz , ön yargıyla insanları yanlış düşünüyor sanmak sizin haddiniz değil

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Kötü etkilemesi dileğiyle. Şahsen HD 4650 kullanmaktan sıkıldım. Artık RTX 3060 almak istiyorum.
ben kendi pc imde ekndim yapıyorum bu benim gibi yapan binlerce insanlarıda etkileyecek kendini düşünüp bu insanlarıda düşünmeyip bu yorumu yapmak üzücü

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
ben kendi pc imde ekndim yapıyorum bu benim gibi yapan binlerce insanlarıda etkileyecek kendini düşünüp bu insanlarıda düşünmeyip bu yorumu yapmak üzücü
Ne dememi bekliyorsunuz? Burada ilk olarak kendimi düşüneceğim tabi. Bu ortada olan olay herhangi bir devlet meselesi vs. önemli bir mesele değil ve kesinlikle çıkar meselesi. Mining yapıyor olsam ben de istemem zaten vergi vs. gelmesini ama ben burada kendi çıkarımı düşünmek zorundayım.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Neden kesin alınmalı? Devletin ne hakkı var da vergi kesiyor? Oturdukları yerden paraya ortak olma gibi bir haklı kim veriyor onlara? Bu kadar vergi ödeme hevesi nereden geliyor size yolunmayı seviyorsunuz galiba.
Haha. Keşke devamını da alıntılasaydın. Sen oturduğun evin elektriğini suyunu vs. ödüyorsun ancak halen o evin vergisini veriyorsun haberin var mı ? Bu da aynı şey. "Ev benim kardeşim vermiyorum vergi" de bakayım ne yapıyorlar.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Haha. Keşke devamını da alıntılasaydın. Sen oturduğun evin elektriğini suyunu vs. ödüyorsun ancak halen o evin vergisini veriyorsun haberin var mı ? Bu da aynı şey. "Ev benim kardeşim vermiyorum vergi" de bakayım ne yapıyorlar.
Evet bu kadar şey ödüyoruz ama hala bir şeyler ödeme derdindesin daha doğrusu ödetme, ne yediysen en son hazımsızlık yapmış sana. Sana da bi engel çakayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,264
Üyeler
166,349
Son üye
Lroxq
Top Bottom