rookie27
80+ Gold
Artmış mı abi yaniEther 2600 olmuş
Artmış mı abi yaniEther 2600 olmuş
Artmış mı abi yani
Dediğim gibi tek sıkıntı coinin hype yemesi, eğer gerekli desteği görürse eth kazancı ile aynı seviyelere ulaşılabilir. Cevabı öğrenmek için beklemekten başka şansımız yok.ETH kadar kazandırmadığı için çoğu kişi yapmaz tahminimce.
Ona bakarsan da zamanında BTC yükselmez deniyordu hocam, neyin ne olacağı belli olmaz.Bu yıl rvn coin 10 doları geçemez yapımcısı söyledi zaten Londra güncellemesi haberini ilk bem yaptım Zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdiden hayırlı olsun eth 2.0 şuanda 9k dolar yıla sonu 17 18k dolar olmasını bekliyorum YTD
Hareketlilik başladı ama ben sanmıyorum 500 doları geçeceğine güven endeksi çok düşük bu coinlerdw
Hocam güncelleme felan yok ortada?Dediğim gibi tek sıkıntı coinin hype yemesi, eğer gerekli desteği görürse eth kazancı ile aynı seviyelere ulaşılabilir. Cevabı öğrenmek için beklemekten başka şansımız yok.
Ona bakarsan da zamanında BTC yükselmez deniyordu hocam, neyin ne olacağı belli olmaz.
güncellemeden sonra daha eth kazanırsak ancak eth değer kazanırsa değişen bişey olmaz gibi gözüküyorDediğim gibi tek sıkıntı coinin hype yemesi, eğer gerekli desteği görürse eth kazancı ile aynı seviyelere ulaşılabilir. Cevabı öğrenmek için beklemekten başka şansımız yok.
2022'ye kadar bekleriz gibime geliyor.Hocam güncelleme felan yok ortada?
Bence yine ertelenecek
Bu ne demek hocam ?Blok sayısı 129.650 olunca gelecek diye biliyorum. Buradan kontrol edebilirsiniz
Open Source Ethereum Blockchain Explorer - beaconcha.in - 2024
beaconcha.in makes Ethereum accessible to non-technical end usersetherchain.org
Şuana kadar bulunan toplam blok sayısıBu ne demek hocam ?
Yıl sonuna kadar 10 bin beklentimiz var bakalımKripto yatırımlarımın %50si ethereumda. Bence ethereumun tek rakibi yine ethereumdur. Uzun vadede inşallah üzmeyecektir.