Evet sevinirdim çünkü ben bu işe borç alarak girmeyin üzülürsünüz dedim dinleyen olmadı kazanırız daha da yükselir diyenler batsın ölü para ile girilir bu işe bu kadar bilgisi olmayan bu işe borç alarak giren adam zaten batmıştırBorç alıp bu işe girip batsan sevinir miydin?
Bizim de paramız azaldı.Diğer forumda gördüm eth 1950 dolar iken 3090 be 3070 ile günlük 22 dolar kazanılıyormus şimdi 1450 olmasına rağmen bu sayı 29a çıkmış yani bu borsacilar için kötü miningciler de değişen bir şey yok
Ekran kartı alıcaklar anlık2 Gün önce 2000$ seviyesini geçen ETH'da çok ciddi manipülasyonlar dönüyor dün geceden beri takip ediyorum ve ETH çok sert düşüşler yaşıyor sabah baktığım zaman ise gece 1750$ seviyesinde bıraktığım ETH, 1410$'a kadar düşmüştü şimdi ise biraz toparlama ile 1480$ seviyesine yükseldi ama 1200$ olacakmış gibi de bir his var içimde.
Alıntıyı görüntüle
Borç alıp girilecek en son iş. Riski riskle örtmek gibi bir şey.Borç alıp bu işe girip batsan sevinir miydin?
Güzel2 Gün önce 2000$ seviyesini geçen ETH'da çok ciddi manipülasyonlar dönüyor dün geceden beri takip ediyorum ve ETH çok sert düşüşler yaşıyor sabah baktığım zaman ise gece 1750$ seviyesinde bıraktığım ETH, 1410$'a kadar düşmüştü şimdi ise biraz toparlama ile 1480$ seviyesine yükseldi ama 1200$ olacakmış gibi de bir his var içimde.
Alıntıyı görüntüle
kahin mod on ; ......Abi bu yükselecek değil mi? Yükselmezse benim için çok kötü olur.