Hayır.Şirket açıp vergi vermeniz gerekiyor yoksa cezası var
arkdaşlarıyla fortnite ve roblox oynayacak diye şekilden şekile girdiEmre ortamevzi yi takma 1-2 ay önce Erdoğan’ın bitcoini düşüreceğini söylüyordu
Kardeşim işine bak millete sallama boş boş. Adam parasını veriyor alıyor işine bakıyor. Miningçilerden dolayı bende ekran kartını fazla para vererek aldım. Bu miningcilerle alakalı değil. Üretim kıtlığından oluyor. Tepkinizi yanlış yere gösteriyorsunuz. Firmalara yönelticeksiniz bu kızgınlığınızı. Parasını verip mining yapan adama değil.Tamam işte ne güzel az kazan biraz vergini de öde hayırlı kazançlar
Sonunda gerçek suçluyu bulan birisi.Kardeşim işine bak millete sallama boş boş. Adam parasını veriyor alıyor işine bakıyor. Miningçilerden dolayı bende ekran kartını fazla para vererek aldım. Bu miningcilerle alakalı değil. Üretim kıtlığından oluyor. Tepkinizi yanlış yere gösteriyorsunuz. Firmalara yönelticeksiniz bu kızgınlığınızı. Parasını verip mining yapan adama değil.
Tamam yapın mininginizi ama düşünce de ağlamayınKardeşim işine bak millete sallama boş boş. Adam parasını veriyor alıyor işine bakıyor. Miningçilerden dolayı bende ekran kartını fazla para vererek aldım. Bu miningcilerle alakalı değil. Üretim kıtlığından oluyor. Tepkinizi yanlış yere gösteriyorsunuz. Firmalara yönelticeksiniz bu kızgınlığınızı. Parasını verip mining yapan adama değil.
Ben mining yapmıyorum okuduğunu anlama sıkıntısı var sende. Sokak ağzıyla yazı yazıyorsun üslubunu düzeltmelisin biraz.Tamam yapın mininginizi ama düşünce de ağlamayın
Meraktan soruyorum ne kadar fazla verdiniz ?Ben mining yapmıyorum okuduğunu anlama sıkıntısı var sende. Sokak ağzıyla yazı yazıyorsun üslubunu düzeltmelisin biraz.
ironidir ironi.Emre ortamevzi yi takma 1-2 ay önce Erdoğan’ın bitcoini düşüreceğini söylüyordu
8200 e suprim 3070 aldımMeraktan soruyorum ne kadar fazla verdiniz ?
üzülmedim seviniyorumda onlardan nefret ediyorummining cilere üzüldüm
eline amd geçince amd öven gerçek fanboy.Sonunda gerçek suçluyu bulan birisi.
bu kadar insafsız olma bazıların ekmek parası düşsün ama onlar zara etmeyecek seviyeye düşsünüzülmedim seviniyorumda onlardan nefret ediyorum