Neler Yeni

Ethereum 2000 doların altına düştü!

BIGGZ

80+ Bronze
1600 YTD

Parasını veren alır çip sıkıntısı var suçu atmayın kimseye insanların işi bu, siz 1-2 oyun oynayacaksınız diye insanlar niye işini bıraksın ki?
Cip krizi ürünlere aşırı hücumdan dolayı yaşandı.
Bilin bakalım stoklara geldiği an ekran kartı bırakmayan insanlar hangi meslekle uğraşır?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Cip krizi ürünlere aşırı hücumdan dolayı yaşandı.
Bilin bakalım stoklara geldiği an ekran kartı bırakmayan insanlar hangi meslekle uğraşır?
Çip krizi ürünlere aşırı hücumdan dolayı mı yaşandı? Random mu atayım buna? ÇİP KRİZİ diyorum STOK krizi değil. Basbaya üretim krizi diyorum stok değil. Üretim düştü

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Çip krizi ürünlere aşırı hücumdan dolayı mı yaşandı? Random mu atayım buna? ÇİP KRİZİ diyorum STOK krizi değil. Basbaya üretim krizi diyorum stok değil. Üretim düştü
Sence tam olarak ne zaman düzelir piyasa RevDeisDou hocam

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hepsi yavaş yavaş indirecek, herkes sırasını beklesin 😎
Sonuç olarak bu da bir iş dalı lakin çevreye zararı çok, onun için kotlandırılmalı veya kazım mantığı değiştirilmeli.

BIGGZ

80+ Bronze
2020 mayıs ayında üretim çöktü, bu üretim çökmesinin sebebi ürünlere gelen aşırı talep ve bunların üstüne gelen felaketlerdir.
Bu felaketlerin basında korona gelir, fabrikalar koronaya rağmen çalışsa da aşırı talep yüzünden piyasaya ürün yetişmemiştir.
Bu durumu gören markalar, daha fazla kâr etmek için fiyatlara en az 100-500 dolar arasında zam yapmıştır.

Yani sıradan bir insan 1 ekran kartı aldığı için, ona göre üretim yapıldı.
Mining popüler olunca bir insan 10 ekran kartı ister oldu, sonuç olarak markalar da insanları daha fazla soymak için zam üstüne zam yaptı.

Peki bu durum kime patladı?
- Bu da sorumu! Mağdur miningciler, evlerine 500 ekran kartı birden alamadılar. Ahh miningciler ahh! Oyun oynamak isteyenler yüzünden mining yapamıyoruz, yardım edin!

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
2020 mayıs ayında üretim çöktü, bu üretim çökmesinin sebebi ürünlere gelen aşırı talep ve bunların üstüne gelen felaketlerdir.
Bu felaketlerin basında korona gelir, fabrikalar koronaya rağmen çalışsa da aşırı talep yüzünden piyasaya ürün yetişmemiştir.
Bu durumu gören markalar, daha fazla kâr etmek için fiyatlara en az 100-500 dolar arasında zam yapmıştır.

Mining popüler olunca bir insan 10 ekran kartı ister oldu, sonuç olarak markalar da insanları daha fazla soymak için zam üstüne zam yaptı.

Peki bu durum kime patladı?
- Bu da sorumu! Mağdur miningciler, evlerine 500 ekran kartı birden alamadılar. Ahh miningciler ahh! Oyun oynamak isteyenler yüzünden mining yapamıyoruz, yardım edin!
Parası var isterse 1000 tane alır. Siz 7000-8000 TL' den 1660 Super alırken onlar 2600 TL' den almıyor 7000-8000 TL' den alıyor. Parası olan 1000 tane alır 2000 tane alır laf etme boşuna. Etsen bile hiçbir şeyi değiştiremeyeceksin çünkü. Yaptığının hem etik olmadığını hemde günah olduğunu bilmiyorsun bile.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Konuda bahsi geçen miningciler itopya'dan 10 koli saran insanlar değil. Yanlış düşünüyorsunuz. Çin'deki madencilerin büyük bir çoğunluğu kartları doğrudan fabrikadan veya distribütörden alıyorlar.
Üretim zaten azdı. Bu da alakasız bir yorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,980
Üyeler
161,366
Son üye
kiyotaka ayanokoji
Top Bottom