Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırık Ps4 , GamepassKonsoldaki oyun fiyatları peki onlara ne yapalım
Kırık Ps4 , GamepassKonsoldaki oyun fiyatları peki onlara ne yapalım
Sorunu çözdük dostum. Günde 12 saat civarı kazım yaptığım için az imiş.15 günde 25 dolar mı ayda 400 TL senin karta göre normal zaten önceden max 2k değil miydi o kart
Reis Eskiden 2000tl olan Kartla Aylık 400tl Kazanıyosun Sence Normal Değil Mi ?yıllıkta çok üstünkçrü gösteriyor. yakınlaştırınca gösteriyor asıl değerleri ben de ilk başta öyle kanmıştım
keşke asgari ücretle çalışan insanlar gösteriş için iphone 12 almasa da 15k civarına mining rig kursa aylık 3000 tl kazansa evde oturduğu yerden günde 8 saat çalışarak kazandığı parayı kazanacağını bilseydi ama çoktan kazanmaya başlamıştıSorunu çözdük dostum. Günde 12 saat civarı kazım yaptığım için az imiş.
Kartı 1650 TL'ye almıştım bu arada .d şimdi stokta olmayan hali 7k olmuş
Evren Paşadan Sonra EN Büyük Darbeyi Sen Yaptın PaşamSorunu çözdük dostum. Günde 12 saat civarı kazım yaptığım için az imiş.
Kartı 1650 TL'ye almıştım bu arada .d şimdi stokta olmayan hali 7k olmuş
Evren Paşadan Sonra EN Büyük Darbeyi Sen Yaptın Paşam
Bence 24 Saat Kazım Yap
Şuan ne kadar kazarsan kar
Bence uzay montaj kaz hem daha serin olur hem rgb göz yormaz
24 saat yapabilirim fakat benim kasanın fanları frgb olduğu için kapanmıyor. Annem gece gelip kapatıyor.
Bu yaz YKS'ye hazırlanacağım zaten pc 7/24 açık kalır tahminimce. Arkada kazadurur.
Laptop alsınlar Kartlar bize lazım asdasdasdaBilgisayar alacaklar Şuan Sövüyor Tahminen
E laptopları da alıyorsunuzLaptop alsınlar Kartlar bize lazım asdasdasda
"Laptop alan bizden değildir." ~~ Siyah Limon Yıl:1998E laptopları da alıyorsunuz
Konsol diyin bari