Neler Yeni

Ethereum bitti! Ekran kartları?

Ekran kartı fiyatları düşer mi

• Oy kullanan toplam üye
    95
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak demir
Merhaba değerli arkadaşlar,

Ethereum mining 15 Eylül tarihinde son bulmuş oldu peki ekran kartları fiyatlarında düşüş gerçekleşir mi ?
images.jpeg

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,296
İsim
Diyarhan
Çok doğal olucaktır. Sene başından beri salınmıştı. Sektör de olmayanlar işe girmiyor olanlar ise %30-40 kazanç ile çalışıyordu. Daha kazılacak çok coin var

LeFeyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Barış Kızılkoca
Şuan ki fiyat düşüşleri -özellikle nvidia tarafında- tamamen yeni nesil için stok eritme amaçlı. Ortada madencilik bitti fiyatlar düştü tarzı bir durum olduğunu sanmıyorum. Yeni nesil kartlar yine ütopik fiyatlarla satışa çıkacak. Fiyatlar dünyada düşüyor mu? Kesinlikle düşüyor, çoğu kart msrp değerlerinin çok altına düştü ama işte kur farkı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan ki fiyat düşüşleri -özellikle nvidia tarafında- tamamen yeni nesil için stok eritme amaçlı. Ortada madencilik bitti fiyatlar düştü tarzı bir durum olduğunu sanmıyorum. Yeni nesil kartlar yine ütopik fiyatlarla satışa çıkacak. Fiyatlar dünyada düşüyor mu? Kesinlikle düşüyor, çoğu kart msrp değerlerinin çok altına düştü ama işte kur farkı.
Merhabalar hocam ,

Ah ah ah şu kur farkı bitirdin be bizi denilecek seviyeye gelmiş durumda umarım düzelir de istediğimiz ürünleri düşük fiyata alabiliriz .:peeposad::peeposad:
Mesaj otomatik birleştirildi:

kazılacak coin tek etherium değil ki
Bir çok coin var fakat uğraşmak istemeyenler olur yüksek miktarda satın alımlar düşebilir madencilik için , ekran kartı düşüşü yaratır mı diye düşünüyorum ama sanırsam hiç bir şekilde düşüş olayı gerçekleşmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Ne kazmak mantikli suan

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Kripto zaten düştü.Kripto paraların düşmesinden dolayı ikinci el kaynıyor ortalık birde bu zaten çoktan sıfırlara yansıdı bundan sonra ekstra kriptoculardan dolayı bi fiyat düşeceğini sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,955
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom