Ethereum bitti! Ekran kartları?

Ekran kartı fiyatları düşer mi

• Oy kullanan toplam üye
    95
Reaksiyon skoru
12
Merhaba değerli arkadaşlar,

Ethereum mining 15 Eylül tarihinde son bulmuş oldu peki ekran kartları fiyatlarında düşüş gerçekleşir mi ?
images.jpeg

Son düzenleme:
Çok doğal olucaktır. Sene başından beri salınmıştı. Sektör de olmayanlar işe girmiyor olanlar ise %30-40 kazanç ile çalışıyordu. Daha kazılacak çok coin var

Şuan ki fiyat düşüşleri -özellikle nvidia tarafında- tamamen yeni nesil için stok eritme amaçlı. Ortada madencilik bitti fiyatlar düştü tarzı bir durum olduğunu sanmıyorum. Yeni nesil kartlar yine ütopik fiyatlarla satışa çıkacak. Fiyatlar dünyada düşüyor mu? Kesinlikle düşüyor, çoğu kart msrp değerlerinin çok altına düştü ama işte kur farkı.

Şuan ki fiyat düşüşleri -özellikle nvidia tarafında- tamamen yeni nesil için stok eritme amaçlı. Ortada madencilik bitti fiyatlar düştü tarzı bir durum olduğunu sanmıyorum. Yeni nesil kartlar yine ütopik fiyatlarla satışa çıkacak. Fiyatlar dünyada düşüyor mu? Kesinlikle düşüyor, çoğu kart msrp değerlerinin çok altına düştü ama işte kur farkı.
Merhabalar hocam ,

Ah ah ah şu kur farkı bitirdin be bizi denilecek seviyeye gelmiş durumda umarım düzelir de istediğimiz ürünleri düşük fiyata alabiliriz .:peeposad::peeposad:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kazılacak coin tek etherium değil ki
Bir çok coin var fakat uğraşmak istemeyenler olur yüksek miktarda satın alımlar düşebilir madencilik için , ekran kartı düşüşü yaratır mı diye düşünüyorum ama sanırsam hiç bir şekilde düşüş olayı gerçekleşmez

Ne kazmak mantikli suan

Kripto zaten düştü.Kripto paraların düşmesinden dolayı ikinci el kaynıyor ortalık birde bu zaten çoktan sıfırlara yansıdı bundan sonra ekstra kriptoculardan dolayı bi fiyat düşeceğini sanmıyorum

Geri