samet4747
80+ Platinum
İçim yanıyor içim anlayamazsın beniUlan adama bak ethereum lafini agzina alani direkt sen mining cisin ölsende kurtulak diyo resmen
İçim yanıyor içim anlayamazsın beniUlan adama bak ethereum lafini agzina alani direkt sen mining cisin ölsende kurtulak diyo resmen
Aga sen anlamıyorsun tamam miningciler bitirdi şimdi itopyadan 3200 olması gerekn mining yapılması engellenmiş karta 8000 tl ver böyle devam et .dSiz yokken böyle bir şey yoktu. Zincirleme kaza gibisiniz piyasayı mahvettiniz.
yaşına veriyorum yapılacak bir şey yok. kötü bir vaka .dUlan adama bak ethereum lafini agzina alani direkt sen mining cisin ölsende kurtulak diyo resmen
Eğer mining patlamasa o kartı 8 binden ucuza alacaktım git kazım yap senAga sen anlamıyorsun tamam miningciler bitirdi şimdi itopyadan 3200 olması gerekn mining yapılması engellenmiş karta 8000 TL ver böyle devam et .d
aynen mining yapılması mantıksız bir kartın fiyatını miningciler arttırdı .dEğer mining patlamasa o kartı 8 binden ucuza alacaktım git kazım yap sen
Siz piyasayı genel olarak yükselttiniz ayrıca mining engelli kırıldı size bir şey dayanmıyor kiaynen mining yapılması mantıksız bir kartın fiyatını miningciler arttırdı .d
Aynen miningciler yükseltti sen alma diye rtx teknolojisi ile kavuşama diye yapıldı daha da alacaklar sen alamayacaksın bit daha kart falan . bunu mu dememi istiyorsun . yazık .Siz piyasayı genel olarak yükselttiniz ayrıca mining engelli kırıldı size bir şey dayanmıyor ki
Knk hayatimda ilk defa pc topliyicam ve piyasada 1660 super 11 k tl benim acim senden büyük olabilirmi mining ci degilim Allah velalarini versinde beni sal sadece araci olarak kullandim ethereum uSiz piyasayı genel olarak yükselttiniz ayrıca mining engelli kırıldı size bir şey dayanmıyor ki
Sen bir türkçe öğrenAynen miningciler yükseltti sen alma diye rtx teknolojisi ile kavuşama diye yapıldı daha da alacaklar sen alamayacaksın bit daha kart falan . bunu mu dememi istiyorsun . yazık .
Tamam kb ama içim çok doluKnk hayatimda ilk defa pc topliyicam ve piyasada 1660 super 11 k TL benim acim senden büyük olabilirmi mining ci degilim Allah velalarini versinde beni sal sadece araci olarak kullandim ethereum u
Bu iş başka bu arada mevcut yasa vardı ama eth hakkında yasa yok aynı şeyler değiller. ETH/BTC' de henüz bir vergi yok arkadaşlar, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yasa çıkmadan önce olan hiçbir şeyden mesul değilsiniz. (Bazı şeyler hariç tabii)Etkiler bir yerden para kazanıyorsan bunu devlete bildirmen gerekir aksi halde yarın bir gün vergi kaçırmaktan çok daha büyük paraları geri ödemek durumunda kalabilirsin. Ayrıca bu durumlarda ne kadar geç gelirse o kadar kötü oluyor çünkü gecikme faizini de koyuyorlar üstüne.
BKNZ:
beni neden dolandırıcı sandınız anlamadım dostum özel gel fotomu bile atabilirimŞu an bu durumun tek sebebi coinler.
Aradıgım yorum tesekkurler yasa cikmadan önce olan bisey icin benide icine dahil etmeleri sacma geliyodu 340k borcu olan yayincida yasalar vardi ve erken girisicimci oldugunu düsünüp ödememistiBu iş başka bu arada mevcut yasa vardı ama eth hakkında yasa yok aynı şeyler değiller. ETH/BTC' de henüz bir vergi yok arkadaşlar, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yasa çıkmadan önce olan hiçbir şeyden mesul değilsiniz. (Bazı şeyler hariç tabii)
Değilsen de olanlar ibret alsın.beni neden dolandırıcı sandınız anlamadım dostum özel gel fotomu bile atabilirim
aferin en iyi Türkçeyi sen biliyorsun velet.Sen bir türkçe öğren