Neler Yeni

Ethereum da vergi muhabbeti

samet4747

80+ Platinum

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Siz yokken böyle bir şey yoktu. Zincirleme kaza gibisiniz piyasayı mahvettiniz.
Aga sen anlamıyorsun tamam miningciler bitirdi şimdi itopyadan 3200 olması gerekn mining yapılması engellenmiş karta 8000 tl ver böyle devam et .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan adama bak ethereum lafini agzina alani direkt sen mining cisin ölsende kurtulak diyo resmen
yaşına veriyorum yapılacak bir şey yok. kötü bir vaka .d

samet4747

80+ Platinum
Aga sen anlamıyorsun tamam miningciler bitirdi şimdi itopyadan 3200 olması gerekn mining yapılması engellenmiş karta 8000 TL ver böyle devam et .d
Eğer mining patlamasa o kartı 8 binden ucuza alacaktım git kazım yap sen

samet4747

80+ Platinum
aynen mining yapılması mantıksız bir kartın fiyatını miningciler arttırdı .d
Siz piyasayı genel olarak yükselttiniz ayrıca mining engelli kırıldı size bir şey dayanmıyor ki

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Siz piyasayı genel olarak yükselttiniz ayrıca mining engelli kırıldı size bir şey dayanmıyor ki
Aynen miningciler yükseltti sen alma diye rtx teknolojisi ile kavuşama diye yapıldı daha da alacaklar sen alamayacaksın bit daha kart falan . bunu mu dememi istiyorsun . yazık .

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Knk hayatimda ilk defa pc topliyicam ve piyasada 1660 super 11 k tl benim acim senden büyük olabilirmi mining ci degilim Allah velalarini versinde beni sal sadece araci olarak kullandim ethereum u

samet4747

80+ Platinum
Aynen miningciler yükseltti sen alma diye rtx teknolojisi ile kavuşama diye yapıldı daha da alacaklar sen alamayacaksın bit daha kart falan . bunu mu dememi istiyorsun . yazık .
Sen bir türkçe öğren
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk hayatimda ilk defa pc topliyicam ve piyasada 1660 super 11 k TL benim acim senden büyük olabilirmi mining ci degilim Allah velalarini versinde beni sal sadece araci olarak kullandim ethereum u
Tamam kb ama içim çok dolu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Etkiler bir yerden para kazanıyorsan bunu devlete bildirmen gerekir aksi halde yarın bir gün vergi kaçırmaktan çok daha büyük paraları geri ödemek durumunda kalabilirsin. Ayrıca bu durumlarda ne kadar geç gelirse o kadar kötü oluyor çünkü gecikme faizini de koyuyorlar üstüne.

BKNZ:
Bu iş başka bu arada mevcut yasa vardı ama eth hakkında yasa yok aynı şeyler değiller. ETH/BTC' de henüz bir vergi yok arkadaşlar, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yasa çıkmadan önce olan hiçbir şeyden mesul değilsiniz. (Bazı şeyler hariç tabii)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bu iş başka bu arada mevcut yasa vardı ama eth hakkında yasa yok aynı şeyler değiller. ETH/BTC' de henüz bir vergi yok arkadaşlar, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yasa çıkmadan önce olan hiçbir şeyden mesul değilsiniz. (Bazı şeyler hariç tabii)
Aradıgım yorum tesekkurler yasa cikmadan önce olan bisey icin benide icine dahil etmeleri sacma geliyodu 340k borcu olan yayincida yasalar vardi ve erken girisicimci oldugunu düsünüp ödememisti

samet4747

80+ Platinum
Top Bottom