samet4747
80+ Platinum
Sen söyle yaşı bırak corona varken dolar 8ken bile piyasaya böyle değildiyaşın kaç ?ona göre cevaplayacağım çünkü söylediğin şey absürt derecede .
Sen söyle yaşı bırak corona varken dolar 8ken bile piyasaya böyle değildiyaşın kaç ?ona göre cevaplayacağım çünkü söylediğin şey absürt derecede .
Ben burda ethereum kazmiyorum sadece ethereum u site ile karta atarken araci olarak kullaniyorum zaten ekran kartini bende bekliyorum önünüze gelene rage atmaniza gerek yokEvet ben orada maldivlerde ki oteller hakkında bir şey yazdım.
Bu durumdan yakındım bir şakeyatin varsa bir suçum varsa rapor etBen burda ethereum kazmiyorum sadece ethereum u site ile karta atarken araci olarak kullaniyorum zaten ekran kartini bende bekliyorum önünüze gelene rage atmaniza gerek yok
ya yaşını söyle ona göre verilerle konuşayım yoksa hiç uğraşmayacağım . sadece coinciler demek çok saçma bir söz .Sen söyle yaşı bırak corona varken dolar 8ken bile piyasaya böyle değildi
Yaş önemli değil anlatya yaşını söyle ona göre verilerle konuşayım yoksa hiç uğraşmayacağım . sadece coinciler demek çok saçma bir söz .
Konularin altina konu haricinde bir şey yazmaniz yasak diye biliyorum cümlelerinize dikkat edin lütfenBu durumdan yakındım bir şakeyatin varsa bir suçum varsa rapor et
Konu ethereum bende ethereum hakkında yazdımKonularin altina konu haricinde bir şey yazmaniz yasak diye biliyorum cümlelerinize dikkat edin lütfen
Hiç öyle deme devletin gözüne takılırsa ödersinEskiden kazandığımız şeye niye vergi gelsin ki? Sonuçta yasa daha çıkmamış oluyor nereden bilelim geleceğimi görelim, saçma geldi.
Ne yazikki devlet olunca işte kücük seyden bile sorun çikabiliyoEskiden kazandığımız şeye niye vergi gelsin ki? Sonuçta yasa daha çıkmamış oluyor nereden bilelim geleceğimi görelim, saçma geldi.
Konu ethereum bende ethereum hakkında yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç öyle deme devletin gözüne takılırsa ödersin
Ne yazikki devlet olunca işte kücük seyden bile sorun çikabiliyo
Bak çinliler var bilir misin ? onlar içinde yıl başı tatili oluyor biliyor musun ? onlar işe gitmeyince hani malzeme çıkmaz değil mi? bir yerden kargo olmazsa olmaz değil mi ? pandemi olduğundan kargo gemi fiyatları artıyor biliyor musun ? micron u bilir misin bellek üretiyor gddr6x hani bildin mi ? o az üretirse kart az olur değil mi ? daha farklı şekillerde de anlatayım mı ister misin ?Yaş önemli değil anlat
Devlet dava açtığın için yaptığı indirimi geri çeker ve borçun x2 olur NOT STONKS.Alıntıyı görüntüle
Devlete geri dava açarım
Devletin mahkemesini boşa yormaktan ceza alırsınAlıntıyı görüntüle
Devlete geri dava açarım