Ethereum Dolaşım Durumu

olric

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhabalar ethereum mining işine başlamayı düşünüyorum şuan kartlar hakkında araştırma yapıyorum ancak dolaşım (Circulating Supply) %100 gözüküyor (114,765,167 ETH) konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim dolaşımda ethereum kalmadığı için kazı yapılamıyor mu durum nedir bilgi verebilirseniz sevirim.
Ayrıca yabancı bir iki sitede şu şekilde tweetler buldum eth nin gerçek dolaşımı bilinmiyor şeklinde.
Sonuç olarak sormak istediğim soru şudur;
eth kazı işlemi bitti mi?
Konu hakkında ki bilgim yetersiz olduğundan anlatımı doğru yapamamış olabilirim teşekkürler.

https://twitter.com/factcheckmypost/status/1291863378793828359

https://twitter.com/notgrubles/stat...8271/so-what-is-the-ethereum-eth-total-supply

Ekler

• ffff.png
    ffff.png
    149.9 KB · Hit: 59
  • aaaaaa.png
    aaaaaa.png
    24.7 KB · Hit: 65
Eğer arz sağlanırsa (şuan da 144 milyon ETH de olduğu gibi) kazı yapılabiliyor mu eğer yapılabiliyorsa işleyiş nasıl oluyor ana mantığı nedir ?
Bilgim yetersiz kusura bakmayın hala araştırıyorum, eğer vaktiniz ve bilginiz var ise sağlanan arz sonrası yapılan kazının mantığı nedir bütün ETH üretilmiş olmuyor mu biz hala kazıya nasıl devam edebiliyoruz aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Eğer arz sağlanırsa (şuan da 144 milyon ETH de olduğu gibi) kazı yapılabiliyor mu eğer yapılabiliyorsa işleyiş nasıl oluyor ana mantığı nedir ?
Bilgim yetersiz kusura bakmayın hala araştırıyorum, eğer vaktiniz ve bilginiz var ise sağlanan arz sonrası yapılan kazının mantığı nedir bütün ETH üretilmiş olmuyor mu biz hala kazıya nasıl devam edebiliyoruz aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Dediğim gibi Ethereum' un arzı sınırsız, bir sonu yok, bitcoin gibi değil fakat Ethereum' un kazım zorluğu gittikçe zorlaşıyor ve biryerde çok zorlaşacak. Şu yazıyı okumanızda fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,991
Üyeler
187,761
Son üye
ErenBucak
Geri