sen güzel bioslamışssın5500XT içinde 25.9 MH diyorlar ama 28.7 MH ile kazıyorum tüketim 61W
redditte 110w a çekebilmişler 170w lık kartı
ordan yola çıkarak yazdım
sen güzel bioslamışssın5500XT içinde 25.9 MH diyorlar ama 28.7 MH ile kazıyorum tüketim 61W
Elini sürmeni tavsiye etmem o fiyat ne hocam. İlk aydan zarara oturmak istemiyorsan bulaşma.
ben şuan detaylı reddit araştırması yapmadım üstünkörü değerler söylüyorumRX5700XT ile max 110W da 59mh/s kastığının ispatını yapacak bilgiler var elimdeYabancı kaynakları iyi araştırın diyim.
![]()
BIOS atmadım. SPPT yazdım. Mem clock max limit' i 14.8 gbps' den 16' ya çektim. O kadar. Güç tüketimi falan her şey radeon ayarlarından yapıldı.sen güzel bioslamışssın
redditte 110w a çekebilmişler 170w lık kartı
ordan yola çıkarak yazdım
Değerlerin güzelBIOS atmadım. SPPT yazdım. Mem clock max limit' i 14.8 gbps' den 16' ya çektim. O kadar. Güç tüketimi falan her şey radeon ayarlarından yapıldı.
Ekran kartı Oc siyle alakalı önerebileceğin kaynak varmı? Başkalarının önerdiği değerleri kullanıcam gibi duruyor kendim de bilgi sahibi olmak istiyorum.BIOS atmadım. SPPT yazdım. Mem clock max limit' i 14.8 gbps' den 16' ya çektim. O kadar. Güç tüketimi falan her şey radeon ayarlarından yapıldı.
Genel olarak kendimi kaynak olarak alıyorum.Ekran kartı Oc siyle alakalı önerebileceğin kaynak varmı? Başkalarının önerdiği değerleri kullanıcam gibi duruyor kendim de bilgi sahibi olmak istiyorum.
Sendeki bilgileri edinme gibi bir şansımız varmıGenel olarak kendimi kaynak olarak alıyorum.
Aslında alttaki ardakaşın dediği gibi 3080 mantıklı olacaktır GDDR6X bellekleri yüzünüden.Sendeki bilgileri edinme gibi bir şansımız varmıBana ya da bize öğretme gibi bir şansımız varmı
O alttaki arkadaş benmiyim ?Aslında alttaki ardakaşın dediği gibi 3080 mantıklı olacaktır GDDR6X bellekleri yüzünüden.
Senden başka alttaki mi var kanka?O alttaki arkadaş benmiyim ?
YokSenden başka alttaki mi var kanka?