Ben oyun dünyasona aoe , heroes of might and magic 5 ve bulmaca oyunlarıyla girdim direkt sonra gtayı falan keşvettim işte gta kurtar vadisi gta türk gta sa gibi oyunları öğrenip internetim olunca da metin 2 ye dalmıştımO oyun çıktığı dönemlerde bilgisyaarım yoktu ve o oyunu anlayabilcek kapasitem yoktu. Gta falan oynuyodum
Öyle bir şey varsa 2060 süper ile ben de yapayım 5 günde 150-200 alır herhaldeyok be abi yanlış yazmışım bütün gün pc yi açık bırakırsan 100tl 5 günde
sen molayla günde 8-9 saat açık bırak bir ayda 2 katını kazanırsın
1 ayda 200-300 lira alır bu arkadaş seni bilemem 5 günde zor bi tık o kadarBen oyun dünyasona aoe , heroes of might and magic 5 ve bulmaca oyunlarıyla girdim direkt sonra gtayı falan keşvettim işte gta kurtar vadisi gta türk gta sa gibi oyunları öğrenip internetim olunca da metin 2 ye dalmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle bir şey varsa 2060 süper ile ben de yapayım 5 günde 150-200 alır herhalde
Normal oyun gibi.Peki bu kartların ömrünü nasıl etkiliyo o konuda bilgin var mı
Evet var. +18 olman lazım çekebilmek için.11 yaşımdayım Ethereum mining yapıcam ama şu deneme şeysi falan varmış minerslat mı ne yaş sorun olur mu yaşım 11. Birde şu karta falan nasıl aktarılcak para. Birde ekran kartı ısınmaktan patlayabilir mi benimki ısınma sorunlu da. Mining hakkında gram bir şey bilmiyorum.
Normal oyun gibi.
Evet var. +18 olman lazım çekebilmek için.
Çünkü aylar boyunca hiç kapanmadan yapılıyor.e madem öyle 2. elde neden mining yapılmış kartlardan uzak duruyoruz
Olur.Babama çektiririm parayı olmaz mı?
https://forum.donanimarsivi.com/kon...p-mining-yapanlar-buraya-bakabilir-mi.253457/ Bir de şu konuya bakarsan sevinirim.Normal oyun gibi.
Evet var. +18 olman lazım çekebilmek için.
haftada 2 günle bek iyi kazanamazsın dostum mining zor iş uzun sürüyo 3 4 ay yap belki 200 300 lira kazanırsın muhtemelen tabi ekrran kartına göre değişir ve en az 4 gb olcak ekran kartı 3 gb se olmaz 4 gb olması lazım en azBende öyle yapıyorum Ne biliyim oyun falan almak istediğim için mining yapmak istiyorum. Haftada 2 gün yapsam yeter benim için.
ekran kartı +146 core clock +850 memory clock ile stabil çalışıyorve uyurken kullanmıyoken falan açık bıraksak bu miningi sistem imzada var karlı olur mu mantıklı olur mu günde 15 saat civarı çalışsa mesela çift fanlı ekran kartı 6 fanlı kasa var