Neler Yeni

Ethereum Ne Zaman Yükselir?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Beni anlamak için, ekran kartını mining için almana gerek yok zaten.
Ben sadece ekran kartı fiyatlarının neden düşmeyeceğini açıkladım. ETH'ı gelir kaynağı olarak da kullanmıyorum. Ekran kartımı değiştiricem ve zaten 2. elden satıcam. Ekran kartı fiyatları düşmediği için değiştiremiyorum ve bende elimdekini zaten kullanmadığım için mininge bıraktım. ETH artsın falan da demedim. Yazdığım şey, ekran kartı almak isteyen arkadaşlar için bir açıklama gibi bir şeydi. Neden ETH artsın da miningden 10 kuruş daha fazla kazanayım diye algıladın acaba? Çok merak ediyorum gerçekten.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Arkadaşlar forumlar insanlara gereksiz triplenme yeri değil. Herhangi bir kripto paradan gelir elde ediyorsa bu onun suçu da değil. Tüm suçu onlar üzerinde aramayın.
Bi de sanki şöyle şöyle düşmesin artsın çok kazanayım demiş olsam anlayacam da komik geliyo yani

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Arz talep ve alış emirleri artınca. :)

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Etheryumun kökü kurusunnnn İnşallah (!)

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Aynen kanka o yüzden ETH artsınki senin gibi kazım yapanlar daha fazla kazansın. Bende oyunda drop yiyen bilgisayarıma ekran kartı alamayayım :)
Dostum mining, kazanç farklı bir iş ciddi bir şekilde yapılıyor çünkü geliri var hani ben kafama göre yapayım olmuyor 7/24 kontrol etmen gerekiyor internet ve elektrik kesintilerine göre planlamalar yapman gerekiyor ve insanlar fatura ödüyor ekran kartına vesaireye para ödüyor ve gelir sağlıyor eskidende yapılan birşeydi mining, arz talep arttı ve arz talepin yükselmesiyle ethereumun fiyatıda da yükseldi o yüzden insanlarda ekran kartlarına atladı ve aynı zamanda kuraklık nedeniyle çip üretimininde yavaşlamış olması nedeniyle fiyatlar arttı. Bu kadar arz talep ve alış ortada dönerken normal olarak miningciler ve firmaların senin ekran kartı almanı pek takmıyorlar daha doğrusu umurlarında olmuyor. Biraz uzun oldu kusura bakma ama böyle açıklayabilirdim. :)

Bundan sonra eth den ve diğer çoğu coinden büyük yükselişler göreceğimizi zannetmiyorum yükselirse de yavaş yavaş yükselir baya zaman alır ytd

Top Bottom