Neler Yeni

Ethereum Ne Zaman Yükselir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emir Bahran
ETH düşündüğünüz sayılara düşmeyecek arkadaşlar. Düşse bile doların bulunduğu seviyeye bakarsanız istediğiniz gibi bi ekran kartı alamayacaksınız. Yabancı ülkelerdeki vergilerin düşüklüğünden dolayı orada mining yapıp satmak hep karlı olacak. Kısacası ETH 2.0 gelmeden ekran kartını unutun derim.
Hocam ETH 2.0'ın da gelmesine de az kaldı Haziran ayına girmek üzereyiz Temmuz ayında gelicek diye biliyorum.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
sezer adıgüzel
ETH düşündüğünüz sayılara düşmeyecek arkadaşlar. Düşse bile doların bulunduğu seviyeye bakarsanız istediğiniz gibi bi ekran kartı alamayacaksınız. Yabancı ülkelerdeki vergilerin düşüklüğünden dolayı orada mining yapıp satmak hep karlı olacak. Kısacası ETH 2.0 gelmeden ekran kartını unutun derim.
valla benim için hiç fark etmiyor. hem kripto piyasasındayım hem ekran kartı bekliyorum :D ne olsa kabulüm olsun artık bir şeyler 🤣

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Hocam ETH 2.0'ın da gelmesine de az kaldı Haziran ayına girmek üzereyiz Temmuz ayında gelicek diye biliyorum.
Daha kesin bir şey olmadığı için beklemedeyiz biz de
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla benim için hiç fark etmiyor. hem kripto piyasasındayım hem ekran kartı bekliyorum :D ne olsa kabulüm olsun artık bir şeyler 🤣
Valla ben de elimdeki 2060 ile mining yapıyorum ders çalıştığım için 7/24. En sonunda işte satar 3070 falan alırım diye düşünüyorum ben de

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şuan binance hesabımda ethereum var fakat ethereum düşük olduğundan satarsam az kar etmiş olacağım ne zamana yükselir sizce ?
Bunlar Hep Elon Musk'ın oyunları piyasayla o oynuyor bekleyin yükselir (!)

YiğitAysul

80+ Silver
Bende gt1030 alıcam idare etsin diye
eth2.0 gelirse değitiririm

Captain Pricee

80+ Bronze
umarım düşerde bi ekran kartı alırız

Semix59

80+ Silver
Aynen kanka o yüzden ETH artsınki senin gibi kazım yapanlar daha fazla kazansın. Bende oyunda drop yiyen bilgisayarıma ekran kartı alamayayım :)

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

MrBonapart