Neler Yeni

🔥🔥 Ethereum uçuşa geçti!! 🚀🚀

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
0.00074 eth oldu hadi bakim :ddd

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
30 gün sonra alacağım paraya bakınca nasıl olduğunu gorucuz 🤧 0.00077 oldu
Hocam gün ortasında baktığımda 3100 dolar gibi bir fiyatı vardı 1 eth nin, şuan 3000 dolara düşmüş, sizce günün hangi saatinde almak daha mantıklı olur :D (eğer kafama yatarsa 2500tl ile deneyeceğim.)

Hocam gün ortasında baktığımda 3100 dolar gibi bir fiyatı vardı 1 eth nin, şuan 3000 dolara düşmüş, sizce günün hangi saatinde almak daha mantıklı olur :D (eğer kafama yatarsa 2500tl ile deneyeceğim.)
Bunun belli bir zamanı olmaz bu olanlar düzeltmedir yani bilmeyen kişileri tepeden aldırıp ufak düşüşte sattırıp yoluna devam etme.
Şimdi sen tepeden aldın malı %10 düştü bilmiyorsun tecrüben yok önceden diyorsun ki eyvah batacağız satmam lazım hemen daha fazla düşmeden ama böyle düşüş yaptırıp sizi zarara uğratıp yoluna devam ediyor.
Bak kendimden örnek vereyim ilk başladığımda ben de aynı hareketleri yaptım gayet normal çünkü tecrübesizim ama şimdi alıştım nisanda aldığım coin %200 düştü ama satmadım şuan çıkıyor zararım kapanıyor mesela ama bunun süresini de bilemeyiz. 1 ay da sürebilir 1 yılda.
Yardımcı olmuşumdur umarım. Yine takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Bunun belli bir zamanı olmaz bu olanlar düzeltmedir yani bilmeyen kişileri tepeden aldırıp ufak düşüşte sattırıp yoluna devam etme.
Şimdi sen tepeden aldın malı %10 düştü bilmiyorsun tecrüben yok önceden diyorsun ki eyvah batacağız satmam lazım hemen daha fazla düşmeden ama böyle düşüş yaptırıp sizi zarara uğratıp yoluna devam ediyor.
Bak kendimden örnek vereyim ilk başladığımda ben de aynı hareketleri yaptım gayet normal çünkü tecrübesizim ama şimdi alıştım nisanda aldığım coin %200 düştü ama satmadım şuan çıkıyor zararım kapanıyor mesela ama bunun süresini de bilemeyiz. 1 ay da sürebilir 1 yılda.
Yardımcı olmuşumdur umarım. Yine takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Eğer olurda aldıktan sonra bir düşüş olursa panik yapıp satmam ( acemiyim ama tekrar yükselebileceğini biliyorum ), şuan tek sıkıntı açıkçası biraz cesaret edemiyorum, onun dışında ne zaman almalıyım pek bilmiyorum.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
Eğer olurda aldıktan sonra bir düşüş olursa panik yapıp satmam ( acemiyim ama tekrar yükselebileceğini biliyorum ), şuan tek sıkıntı açıkçası biraz cesaret edemiyorum, onun dışında ne zaman almalıyım pek bilmiyorum.
2900dolar oldu hocam

O alış yapılacak yerleri tam bilmen için teknik analiz öğrenmen lazım. Destek, direnç seviyelerini hesap etmeyi falan öğrenmelisin.

Top Bottom