Onunla eth'ın bir ilgisi yokFORUMDAKİ ARKADAŞLARA GÖRE NORMALLEŞME BAŞLAYACAKTI MART NİSAN GİBİ UFAK UFAK BAŞLIYOR OLAMAZ MI
yok uzulmeyin zatenÜzülemedim kusuruma kalma üzülecek durumda olan bizleriz'
1424 olduBu gördüklerim gerçek mi zira gerçek olamayacak kadar güzel ? 1000'in altına düşüp sabit kalması böyle çivili şekilde teprenmemesi ne güzel olurdu ?
Stokları salın lütfen sevgili miningciler''
Profilimde hep not tutuyordum mining kaç dolar diye günden güne 1800ü gördüğü günler bu daha düşmez diyordum bugün harika bir düşüş gösterdi gerçi bugün bist'ttede baya bi düşüş var.
1 Ether eşittir
1.478,80 ABD Doları
Bu sene oyuncuların yılları olmaya başlar umarım ufaktan başka bi isteğimiz yok dolar ether ve diğer kur ve stoklar açısından iyileşme ve düzelme bekliyoruztam stoklar gelmeden eth 1200 altına düşerse 9k 10kdan rx 5700 serisi alanlar biraz bruh oldu herhalde dolarda düştü
1000 altına düşerse gidip 13kya 3070 felan almazlar çünkü kısa sürede parasını çıkaramaz çakılmasa bile ikinci el piyasası düzelir az daBüyük çakılma gerçekleşmediği sürece kartlardan ümidi kesin 2018 yılındaki gibi büyük bir çakılma lazım.
Çakılmaya başlıyor gibi.Bu gördüklerim gerçek mi zira gerçek olamayacak kadar güzel ? 1000'in altına düşüp sabit kalması böyle çivili şekilde teprenmemesi ne güzel olurdu ?
Stokları salın lütfen sevgili miningciler''
Profilimde hep not tutuyordum mining kaç dolar diye günden güne 1800ü gördüğü günler bu daha düşmez diyordum bugün harika bir düşüş gösterdi gerçi bugün bist'ttede baya bi düşüş var.
1 Ether eşittir
1.478,80 ABD Doları
1000 de iyi değil bi 400-500'e düşmesi lazım yoksa nanay.1000 altına düşerse gidip 13kya 3070 felan almazlar çünkü kısa sürede parasını çıkaramaz çakılmasa bile ikinci el piyasası düzelir az da
Ama şu ekran kartı stoklarının düzelmesi için en fazla 800 Dolar civarına düşüp sabit kalması lazım.Çakılmaya başlıyor gibi.