Neler Yeni

Etherium %51 saldirisi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,263
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ravencoin RX 570-580 kartlarda 14MH/s ile aylık 350 TL kazandırıyor hesaplama sitesine bakarsak. ETH'nin yerini dolduramaz. Ayriyeten ETH'nin PoW'dan PoS'a geçişi fazlasıyla mantıklı bence.
Mantıklı görünüyor lakin madenciler kısmı da var bu işin.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,091
İsim
Zeki Müren
Dostum mining in bitmesini neden istiyor insanlar ellerinde kartlar kalsın sonra bize ucuza satsın diye ama durum bu sefer öyle değil. Ethereum biter raven kazar her türlü ucuza satmaktan iyidir.
ethereum ravenden 3'te 1 oranında daha fazla kazandırıyormuş şöyle bir hesap yapalım bir kart değerini ethereum'da ortalalama 7 ila 9 ay arası çıkarıyor 9 aydan hesaplayınca ravencoinde 12 ayda çıkaracak mining kartları hızlı bozulabiliyro hatat genelde miningciler filan bozulma süresi oalrak 1 yıl veriyolar mining kartlarını adam para kazanmıcağı şeyi neden yapsın veya az para kazanmak için 1 yıl beklicemi zaten Tüik'e göre bile enflasyon gayet yüksekken Tüik'in doğru olduğunu düşünmüyorum ama parayı yıllık tahvil faizlere yatırsa daha iyi kazanır nasıl bir düşüncedir hocam bu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,263
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ethereum ravenden 3'te 1 oranında daha fazla kazandırıyormuş şöyle bir hesap yapalım bir kart değerini ethereum'da ortalalama 7 ila 9 ay arası çıkarıyor 9 aydan hesaplayınca ravencoinde 12 ayda çıkaracak mining kartları hızlı bozulabiliyro hatat genelde miningciler filan bozulma süresi oalrak 1 yıl veriyolar mining kartlarını adam para kazanmıcağı şeyi neden yapsın veya az para kazanmak için 1 yıl beklicemi zaten Tüik'e göre bile enflasyon gayet yüksekken Tüik'in doğru olduğunu düşünmüyorum ama parayı yıllık tahvil faizlere yatırsa daha iyi kazanır nasıl bir düşüncedir hocam bu
Dostum ravencoin kazılan en mantıklı coin olunca mecburen değeri artıcak, blok bulma süreleri 5-6 kat azalıcak gelir de artıcak.

Dambıldor

80+ Silver
Ethereum kazmaya başlarken millet ethereum 2 bin dolar miydi sanki? Bunada talep artıcak.

Cellat36

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ÖZGÜR DENİZ CELLAT
Garibanın Yüzü Gülmez 3060 mining kilidi kaldirilmis

Top Bottom